Co pouzivate za pasty ? ja nedavno koupil Silver Thermal Conductive Grease BP700-150 a teplota cpu vzrostla o 10 stupnu, predtim sem tam mel nakou obycejnou bilou co sem kdysi dostal k chladici Titanu
Printable View
Co pouzivate za pasty ? ja nedavno koupil Silver Thermal Conductive Grease BP700-150 a teplota cpu vzrostla o 10 stupnu, predtim sem tam mel nakou obycejnou bilou co sem kdysi dostal k chladici Titanu
Artic Silver 3 sice je drahá, ale prefekt.
u tyhle co mam je psano ze ma o 5% vic stribra stala 55,- takova mala strikacka (ma ji dudu:)
Hej Arctic Silver 3 je perfekt ale je draha...ak na nu nemas rozumnym riesenim je biela pasta klasicka ktora sa dodava napr. k chladicom Arctic Cooling Super Silent PRO..preco?
Po dlhom pouizvani TITAN pasty striebornej som prisiel na to ze na zaciatku (tyzden-dva) sice chladi lepsie o 2-3C ako biela...ale po danom case je to ovela horsie ako s bielou pastou. Po mesiaci som dal chladic dole a ta TItan akoby s vyparila...v strede akoby vznikla vzduchova bublina. Na druhu stranu biela je v uplnej pohode - sice je teplota vyssia asi o 2C ale je to dlhotrvacne (to je vyraz).
Ja som uz Titanu - paste dal zbohom...pouzivam bielu. Potom mozno prejdem na ASilver 3..
no ja kdyz sem pred chvili sundal chladak tak vty paste byli takovy mikroprasklinky coz asi vytvari mezery, mozna by bylo lepsi to dat na sucho, ta pasta bude pekny smelo (DUDU co to prodavas ?!)
cau mel jsem donedavna pastu kterou jsem dostal k thermaltake volcano 7+ (nejaka bila silikonova) a teplota byla 45`xp1800+ .Ted sem si koupil silikonovou pastu artic alumina (mala tuba 300kc) a teplota sla dolu o 6` mam xp1900+
titan pasta
Najcastejsie zubnu pastu tak 2 krat denne ;D ;D ;D ;D ;D :wink:Citace:
Původně odeslal ekki
ja nemam s drahymi pastami dobre zkušenosti, měl jsem tam pastu za 100,- s kousičky střibra, nebo nějakou šedou za 50,- a ted sem si tam dal od kamoše nějakou bilou, co si koupil před rokem k duronovi asi za cca 25,- a teplota mi klesla o 5 stupnu !!!!Citace:
Původně odeslal ekki
no dyt si zadnou drahou nezkousel :) jak pises ze si mel za 50 skus tu za 800,- :)Citace:
Původně odeslal Lukas
Já používám pastu, co se bundluje k chladičům SPIRE. Zatím v pohodě.
Mě příde pasta od titanu v pohodě(stříbrná). Lepší něž bílá a vydrží slušně.
Me se osvedcila ta obycejna bila za 20 kacek, mel jsem tu od titanu a nezdala se mi moc dobra!
Ja používam Titan striebornú odkedy mi došla Arctic Silver II.
A subjektívne je poznať len či tam pasta je alebo nie (to ide teplota hore :o ) - ale po pár týžňoch vedieť aká pasta tam je, to sa nejako na 100% povedať nedá...
až budete vybírat nějakou pastu, stačí koukat na její parametry. Ty co maj větší teplotní gradient (schopnost přenosu tepla) jsou lepší. Já jsem se kouknul jaký parametry má ASIII (drahá) a potom jsem našel na internetu podobnou pastu se skoro stejnýma parametrama asi za stovku. 8) Ty obyčejný silikonový pasty za šedesát korun jsou největší šunky. To už je lepší Hera na smažení. Tu jsem taky zkoušel a prosík měl o 2 stupně menší teplotu než s obyčejnou pastou. ;)
Fakt si zkousel Heru na smazeni? Smazeni procaku je radost - HERA je smazeni procaku ;D
Ja pouzivam silver titan nebo bilou od volcana nebo AC SS 2000 a nebo od Coolermastera... ta titani ma tak o 2° lepsi vysledky. Ale vic jsem to nesrovnaval, kdyztak v nebusicich. :)
No jasně, že jsem zkoušel Heru. Potřeboval jsem jednou namazat znovu procík a jako na potvoru mi zrovna došla pasta a nutně sem potřeboval novou (nechtělo se mi čekat do rána). Bylo pozdě večer, nebylo kde sehnat jinou pastu, tak jsem zašel do lednice, porozhlídnul se a našel Heru. Řekl jsem si, že horší to být nemůže, potřel jsem chladič a zapnul komp. No a teplota prosíku se pohybovala o 2 stupně míň, než se starou pastou. ;D 8)
Biela je OK . S titanom mam take iste skúsenosti !!!Citace:
Původně odeslal GABO
Ja jsem taky pro bílou, mnohdy neni horší než stříbrná a za to co ušetříš na pastě jsi mužeš koupit něco jinyho.
Pomerne dobra Arctic Silver II/III, ale az na tu cenu. Tento tyden jsem jeste zkusil Stribrnou titan na 1600@1900 XP a zatim je slusna, v podstate mne spadla brada, ale jestli je pravda co pisou ostatni vyse, to jeste nemuzu potvrdit ani vyvratit. Nekde na zdejsim foru je odkaz na test nekolika past. Pokud najdu, doplnim odkaz.
Kolko stoji ta Arctic Silver III ze o nej hovorite ze je taka draha ???
stoji okolo 600 Kc
Používam Arctic silver II a plná spokojnosť. Oproti klasickej bielej je teplota asi o 3-5 °C nižšia. Ani po roku používania sa vlastnosti nijako nezmenili (teda pokiaľ to môžem posúdiť). :-)
Tady jsou nejake testiky. http://www.zive.cz/H/PCtuning/Ar.asp...05166&CAI=2081[/url]
Ja mam z Titan pastou len dobre skusenosti. Mal som je na starom procaku asi 1/4roka a v pohode.A este k tomu je aj veeelmi lacna 55Sk :)