benq FP71G LCD,strasne blika.co by som mal skusit? refresh nema vplyv..
Printable View
benq FP71G LCD,strasne blika.co by som mal skusit? refresh nema vplyv..
Nastavit nativne rozlisenie / 60Hz, naistalovat nejake ofic. drivery, vsetko default, poladit jas, kontrast, farebne profily a hlavne vyskusat na inom pocitaci!
dik..mal som opacne zapojeny vga kabel.po spravnom zapojeni sa to vyrazne zlepsilo,nicmene to stale blikalo,tak som to vypol,po hodine som sa vratil a uz to neblika vubec.. ???
Az sa bojim opytat, ako sa to da...Citace:
Původně odeslal ps47
Taky by mě zajímalo, jak se tohle dá zařídit? Že by myslel to, že bude "buřtík" na kabelu jinde než je normálně? ;D Nebo jak?Citace:
Původně odeslal sisi
I když s kabely je sranda, pamatuju si jak jsme s kamarádem hráli ještě po sériovým kabelu, kus kabelu, z obou stran stejná koncovka... Prostě jsme se v Red Alertu neviděli... Pak jsme už jako poslední zoufalou možnost zkusili kabel obrátit... a voila, jelo to super ;D ;D
jj,burtik na nespravnom konci :roll:.obratil som kabel,a bolo..
Smiem vediet co je "buřtík" (bratia cesi odpustite).Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
Mno stínění přeci, na kabelech je takovej váleček, průměr asi tak 15 mm, délka tak 40 mm, už víš? :wink:
Mal som na to tusenie, ani neviem ci u nas na to mame vyraz.Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
...no on je to feritovy kruzok/feritove kruzky :wink: ten "buřtík" bol asi mysleny jak mnemotechnicka pomocka, ze D_a_v_i_d ;DCitace:
Původně odeslal iPoK Xpert
No samozřejmě :) Já vím že je to stínění, ty víš že je to stínění, ale osvědčilo se mi při komunikaci s lidmi kteří nevědí k čemu to tam je a jak se tomu správně říká místo vysvětlování říct "Vezmi ten kabel s buřtíkem/válečkem" :wink: Maximálně po jedné doplňující otázce už mluvíme oba o tomtéž :wink: