Mám od kámoše půjčený disk Maxtor 160GB ale mě (a i sousedovi ;) )to ukazuje, že má jen 16,4GB. Scandisk projel vpohodě. Co s tím je a jde to nějak zpravit?
Printable View
Mám od kámoše půjčený disk Maxtor 160GB ale mě (a i sousedovi ;) )to ukazuje, že má jen 16,4GB. Scandisk projel vpohodě. Co s tím je a jde to nějak zpravit?
Ukazuje KDE? !!! V BIOSe, vo Windows-e, v inom OS? Nahodou nie je disk rozdeleny a ty pozeraz na disk s NTFS partition vo Win98?
Aida a bios najde ten disk jako 160GB. Ale v Total commanderu a ve win mi to ukazuje ze kapacita je 16,4GB. Navic sem si vsiml ze ten disk slusne hreje....kdyz sem ho vytahl z pc tak sem ho skoro neudrzel v ruce a to jsem s tim diskem vubec nepracoval.
jinak mam WinXp
A nemoze to byt tym ze na tom disku je vytvorena iba ta jedna 16,4GB particia ????Citace:
Původně odeslal J@m3s!
A to ze hreje je pri tychto maxtoroch normalne a vseobecne pri vsetkych dnesnych HDD -> ak to neni viac ako 50stupnov tak je to OK ale aj tak by sa tomu zislo nejake chladenie predsa len mu nejako aj ked nie o MOC predlzis zivotnost :idea:
No ten disk, se chvíli nepoužíval, ale před tím normálně měl těch 160GB
Vies sem postnus obrazok? Ak ano, tak urob toto. Klikni na ikonu "tento pocitac" (my computer) pravym tlacidlom, z ponuky vyber "spravovat" (manage) a v novom okne klikni na "sprava disku" (disk managment). Okno roztiahni na celu obrazovku a odfot celu plochu (tlacidlo PRINT SCREEN). Takto sa dozvieme ako je disk rozdeleny. Teraz je tazke radit, ked sa nevie o blizsej situacii okolo toho disku.
Díky, nebyl tomu přiřazen žadný oddíl. Už mi to funguje.Citace:
Původně odeslal iPoK Xpert
Edited by Tom: OMG :roll: LOCK