Mam procesor Athlon XP 2600+ Barton a desku MSI K7N2 Delta2... Revizi procesoru kteru mam ja deska podporuje az v noveji verzi BIOSu, takze se chci zeptat jestli nerozpoznani revize ma nejaky vliv na OC a stabilitu? diky..
Printable View
Mam procesor Athlon XP 2600+ Barton a desku MSI K7N2 Delta2... Revizi procesoru kteru mam ja deska podporuje az v noveji verzi BIOSu, takze se chci zeptat jestli nerozpoznani revize ma nejaky vliv na OC a stabilitu? diky..
Pokud ti to neomezí rozsah voltáží nastavitelných v biosu(třeba některé MSI), tak ne. Max obvykle bývá 1.85v.
presunuto do nVidia chipsetu
nejak nechapu tvuj dotaz, kdyz ji podporuje oficialne az v nove verzi biosu, ale ten procak funguje, tak je nejlepsi tam nahrat ten novejsi bios... aby jsi mel "jistotu" funkcnostiCitace:
Původně odeslal EfineSS
no ja tam ma prave ten BIOS, ktery tu revizi jeste nepodporuje... Jinak novejsi BIOS s tou podporou revize meho procaku jsem tam jeste neflashoval, protoze vse funguje bez problemu.. Ja jsem prave chtel vedet jestli to nerozpoznani revize ma nejaky vliv na OC a stabilitu..
to ti tady nikdo nepovi uplne presneCitace:
Původně odeslal EfineSS
sam musis vedet, jestli to mas stabilni nebo ne
novejsi bios tomu muze pomoct, ale taky nemusi
musis to vyzkouset sam
taky jsem tak provozoval svoji K7N2 a to jestli zpravně rozpoznana typ CPU na nic vliv nemáCitace:
Původně odeslal EfineSS