Leadtek 6600GT Extrem chybny kus ?
som vlastnikom Leadteku 6600GT Extreme....
default nastavenie core clock aj memory clock....
problem :
pri starte niekedy nenabehne.. PC..
3Dmarky... ukazuju artefakty.. rozpad obrazu.. pripadne sa ani nespustia
Aquamark... artefakty, zamrznutie....ostatne testy to iste...
Znamena to, ze sa mi dostala do ruk zli kus, alebo to moze byt aj v niecom inom ? je cerstvo kupena.. vcera namontovana.
|A64 3000+ (939)| DFI Ln NF4 Ultra-D |2x512 Kingston CL 2,5 (400)| 350W zdroj| win Xp pro, SP2 + all zaplaty...
Re: Leadtek 6600GT Extrem chybny kus ?
Citace:
Původně odeslal Spoty.sp
som vlastnikom Leadteku 6600GT Extreme....
default nastavenie core clock aj memory clock....
problem :
pri starte niekedy nenabehne.. PC..
3Dmarky... ukazuju artefakty.. rozpad obrazu.. pripadne sa ani nespustia
Aquamark... artefakty, zamrznutie....ostatne testy to iste...
Znamena to, ze sa mi dostala do ruk zli kus, alebo to moze byt aj v niecom inom ? je cerstvo kupena.. vcera namontovana.
|A64 3000+ (939)| DFI Ln NF4 Ultra-D |2x512 Kingston CL 2,5 (400)| 350W zdroj| win Xp pro, SP2 + all zaplaty...
Včera jsem kompletoval své druhé PC s DFI LP UT nF4 Ultra D a Leadtek PX6600 GT extreme. Vše v pohodě až do té doby než jsem spustil grafické benche (3DM03 i 05 se po pár vteřinách kously), problém byl ve voltáži RAMek (corsair VS 400MHz), bylo potřeba dát 2.8V, 2.7 nestačilo. Test Prime95 pak běžel celou noc a všechny testy O.K.. Takže zkus svým Kingstonům lehce přidat. Ještě bych si, být Tebou , zkontroloval co mi dělá 12V větev při zatížení, těch 350W by mohl být také problém. Good luck.
K té druhé otázce. Nainstaluj si Speedfan a otevři grafy, dál už uvididíš, můžeš sledovat všechna napětí a můžu říct, že pro naši desku je zobrazení dost korektní (proti BIOSu mi 12V SpeedFan ukazuje o 0.05V méně). Necháš spuštěný SpeedFan a spustíš třeba 3DM05. Z grafu uvidíš, jak ti napětí lítá.