cus.mate nekdo windowsy NT?mohli byste mi nekdo please poslat soubor,ktery se nachazi skryty v korenu C: na mail hogas@centrum.cz?
budu moc vdecny.:-))cus Hogas
Printable View
cus.mate nekdo windowsy NT?mohli byste mi nekdo please poslat soubor,ktery se nachazi skryty v korenu C: na mail hogas@centrum.cz?
budu moc vdecny.:-))cus Hogas
Pokud ti Windows nemuzou pri bootu najit NTLDR, tak je to imho na reinstall nebo na zasah nejakou utilitou (existuje vubec nejaka?). Pouhe nahrani do rootu myslim nestaci.
Mozno fixboot.
NT 4.0 běhaj na gymplu, kde budu učit zítra ráno. Ale místní správce sítě to tam dostal do takovýho "zajímavýho" stavu, každopádně, pokud myslíš, že ti to pomůže a já to zejtra najdu, tak ti ho pošlu :wink:Citace:
Původně odeslal hogas
TO D-A-V-I-D: dik.:-)
To all:mam doma starsiho notase,abych mrknul co s nim je a i tady na foru to bylo resene ze mozna staci jen nahrat ten soubor.a to hlavni je ze nemam k tomu cdrom ani disketovku.:-))takze chci zatim zkusit jen nahrat ten soubor.jsem zkusil vcera tam dat soubor z XP,ale porad tio opakovalo jeden krok a hledalo boot.ini myslim.:-)
coo, aj boot.ini missing ??? :DDDDCitace:
Původně odeslal hogas
tak to sisi odprasil asi vsetko z roota, lol :)
to boot missing mi napsalo az kydz jsem tam dal ten soubor ntldr z windowsu XP.az tam dam ten obyc z NT tak to bude v pohode.doufam.jsem ten notbuk dostal jen s touhle chybou.to jsem ho videl poprvy.:-)
aj tak mam pocit ze sa radujes predcasne ;D ;DCitace:
Původně odeslal hogas
uvidis> este minimalne NTDETECT.COM missing
no doufam ze ne.zkusim,uvidim,a kdyztak notas poleti z balkonu.:-))))
tak jsem jeste nic nedostal.tak jestli nekdo ma,dik. :-)
Uz jsem to nejak stahl, zejtra ti to poslu, OK? Dneska mi kapku blbl mail, snad to bude zitra lepsi... je to ten NTLDR, to jsi chtel, jo?Citace:
Původně odeslal hogas
jo ten. :D
Odesláno, šefiku, snad ti to pomůže :)Citace:
Původně odeslal hogas
lol. no nepomuze, samozrejme. je to neco jako msdos.sys v dosu.. ten taky nestaci jen zkopirovat :roll:
jak rekl rainbow .. fixboot pripadne fixmbr pomuze.
Aby ses hned nepo... Mám ten soubor na gymplu kde chodím občas učit k dispozici, tak jsm mu ho poslal, proč taky ne, nic mě to krom dvou minut času nestojí...Citace:
Původně odeslal Marty
:? dik za soubor.tak jsem to zkusil,soubor to vzalo,ale zastavilo se to na dalsim kroku.asi to zformatuju a hotovo.da se nejak natahnout novy system bez cdromky?ze bych si na ten disk nahral ze stolniho PC instalacky windowsu a ono se mi to samo spustilo pri zapnuti notasu? :idea: jen takova myslenka. :-)
A ty tam nemas ani FDD?Citace:
Původně odeslal hogas
no ani tu.:-( ale dneska zkusim si pujcit disketoku,startovaci disketou spustit comp a pak spustit instalaci windowsu,ktery bych mel nahrany na HDD.slo by?:-))) a co bez te diskety? ???
Mno, a co takhle CD-ROMku, tu bys k tomu sehnat nedokázal? Jinak s tou FDD a instalačkou na HDD by to MOŽNÁ jít mohlo... Možná záleží i na verzi Winů... 98ky jsem tuším jednou takhle instaloval a no problem :)
Bez diskety je problém, že nevím, jak bys dokopal ty instalačky na HDD, aby se samy spustily :) Při startu :) Ale pokud máš možnost třeba hodit ten NTB disk do stolního PC , tam si installnout třeba DOS a dohrát tam ještě ty instalačky, tak pak no problem :)
no tu moznost dat to do stolniho pocitace mam.ale potreboval bych poradit jak to je s instalaci dosu na ten notbukovy disk.:-)
No normálně, splaš si odněkud instalačky od DOSu (nemáš je náhodou v šupleti?) , pustíš je, ono to z těch disket nabootouje, ty to nainstaluješ a voila, DOS je tam :) Pak budeš mít NĚJAKEJ systém, přes kterej nabootuješ a budeš z něj schopnej pustit tu Win instalaci...
ok.jdu na to.:-) dos jsem stahl z netu,ted formatuju disk.:-))
No hlavně si od toho nezapomeň udělat bootovatelný diskety :)Citace:
Původně odeslal hogas
;D;DCitace:
Původně odeslal hogas
heh, aky bol dalsi krok, teda co to hlasilo ??
ted nemam notas u sebe,ale neco ve smyslu hardware testing error-myslim.....jsem to radsi zaklapl a vypnul. :evil:Citace:
Původně odeslal TiMEoS