premeslim o nove desce a nejak se tu posledni dobou nemluvi o Abitech, zatim jsem s nima byl spokojenej a chci koupit KD7, co vy na to? A co ten zvuk na bordu nahradi mou Live 5.1? Dik za info.
Printable View
premeslim o nove desce a nejak se tu posledni dobou nemluvi o Abitech, zatim jsem s nima byl spokojenej a chci koupit KD7, co vy na to? A co ten zvuk na bordu nahradi mou Live 5.1? Dik za info.
Integrovany zvuk neprekona Live 5.1Citace:
Původně odeslal M@rlboro
Ale ABIT ??? Choď do EpoXu !!
Ja vim ze EpoX tu vsichni chvali, ale nemam s nima zadne zkusenosti, co mas proti Abitu?
No neviem ako su na tom najnovsie ABITY..budem musiet nejaku testnut :) a uvidime. K tej zvukovke ....Clive nema daleko k Pravde ;D
Zkus do novějších Abitů tedy od chipsetu KT333 dát víc jak 2 paměti 333MHz = stabilita na .....
2DVsystem: máš nějakou konkrétní zkušenost, nebo jsi to jen slyšel?
Tady se neptej, tady nove Abity až na par vyjimek ktere se tu občas vyskytnou všichni viděli jen na obrazku.Citace:
Původně odeslal M@rlboro
Mimochodem nove KD7 muže dat do procaku až 2,35V takže vyhoda Epoxu pada. :wink:
abych rek pravdu tak mi na te KD7 vadi ta zvukovka na boardu, vim ze se da vypnout ale nejak z principu mi vadi mit tam dve zvukovky. :-(
Zvukovku neřeš. Prostě ji vypneš a šmitec. Navíc moc desek bez zvukovek není takže si nevybereš.
vidim, že nejsem sam, kdo nema rad on-board zvukovku, ale vypada to tak, že do budoucna nebude jina volba, protože to začina byt standard na každé desce :-(Citace:
Původně odeslal M@rlboro
herma testoval jsem AT7 a jak už jsem řekl nejen já. Při testovani na www.pretaktovanie.sk Tuším že to byl velký test desek s čipsetem KT333 toto abitum vytkly také.
2DVsys..:A dělá to i KD7? Píšeš jen o kt333.
Mam sice stary model,ale ten nema chybu :wink: Uz nidy nic ine ako Abit ...max spokojnost.. ;D
Mal som Abit na AMD 486/120 a max spokojnosť. Dodnes ešte na to ten maník funguje - má na tom nejaké na účtovníctvo v DOSe...
Potom som mal Abit BE6-II a tomu odišli kondíky... Svinstvo...
Teraz som mal po sebe 2x Epox (raz Intel, teraz AMD) a tiež som spokojný... 8)
A nehovoriac o tom, že Abit je drahší a toľko pretaktovacích možností nemá, aby to vyvážilo jeho cenu... :(
Abitu som prestal veriť... Ale zase niekto môže mať opačný názor... 8)
LtK> Presne tak. Mel jsem 2 desky od Abitu - BX133 RAiD a VT6X4 a bylo to svinstvo. BXo slo do reklamace 2x kvuli bouchnutym kondenzatorum (pecka jak svine :-) a VT6X4 - na ty desce po roce pouzivani neslo snad nic. Obou jsem se zbavil, vyreklamoval za Solteka (a to jsem byl rad) a slapu dal. Co jsem slysel od prodejcu a znamych, co prodavaji sestavy, tak Abitky se reklamuji v jednom kuse. Tahle firma uz podle me dodelava a zije jen ze svyho staryho dobryho jmena.
Ja som tiez jeden s overclockerov ktory presli od Abitu k EpoXu ...( A to som mal 4 dosky ABIT a vsetky boli super)
Zatial som so svojim prechodom nadmieru spokojny .
Inac ta nova Abit KD7 uz ma aj CPU Voltage 2.3V takze cisto teoreticky by jej uz nic nemalo chybat oproti EpoXom (samozrejme ak nove EpoX nebudu mat 1/6 delitel :wink: - co mat urcite budu :wink: )
Hmm...tych 2,3V je lepsie ako na EPOXE ;)
přesně 2,35V :wink:
Mno kazdy si daku znacku obluby :wink: A zvycajne je to ta s ktorou ma dobre skusenosti.
Ale obcas je to aj ta ktore je v Trendu ako Epox
Ja som ale za klasiku :lol:
uauuu. Mám Abitku. měl sem abitku. šlapou mě dobře. Prodal sem už dost abitek, některé byly špatné, ale to je prostě byznis. Proč zanevřít? Nene, zůstanu u abitu :wink:
omg to jako kdyz se mi zkurvi jeden procik od AMD to si ho nemam kupovat nebo co? neexistuje firma ktera vyrabi 100% bezproblemovy HW navic Abit je takova klasika takze ABIT r0x a ostatni at si maj treba ECS je to jejich vec rozhodoval sem se mezi Epoxem a Abitem a vybral abit pac abit uz sem doma mel nerad chodim do neozkousenych veci idkyz pripoustim ze pro AMD je mozna EPox lepsi ale prost Abit forever :)
Osobně mám s Abitama velice dobré zkušenosti, nejlepší se mi zatím zdála KX7-333, dnes jsem přešel z ASUSE A7V8X na ABIT KD7 a jsem zatím velmi spokojen XP 1800 na 10*172 (dává to nejlepší výkon RAM na totálním nastavení SiS.2002 2631/2466i).
Poviem to takto Abit bol zaruka kvality ked este o epoxe nikdo nechyroval a bude nou aj ked na epox uz vsedci zabudnu :wink:
Mas nejake tajne informacie ?! :lol:Citace:
Původně odeslal Semik
Uz letim predat sojho Epoxa, lebo jeden som vyreklamoval a dalsi mi pride za xvilu... ;D A hlavne ked v buducnosti nan vsetci zabudnu tak co potom, ze by Abit ??? Asi nie, vratim sa k Spectru a PMD, alebo ked budem mat stale dost $ tak si dovolim PP01 ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Semik
Asi mas naozaj nejake tajne infos urgh....=)