Cus mam upsku cyberfort a zajimalo by me jestli pres to jde nejak monitorovat odebrany W. Kdosi na svetuhardware (Martin Stepanek) ma primo nejakej sw od apc kerej to primo ukazuje, ale nemuzu prijit na to jakej :-(
Printable View
Cus mam upsku cyberfort a zajimalo by me jestli pres to jde nejak monitorovat odebrany W. Kdosi na svetuhardware (Martin Stepanek) ma primo nejakej sw od apc kerej to primo ukazuje, ale nemuzu prijit na to jakej :-(
a co tak napisat aky mas model a potom sa kuknut na CD co k nej mas ak ju teda mas spojenu s pocitacom (ak nie tak toto povazujem za hall of fame jak vysity)
jak pisu vyse : mam cyberfort a vzhledem k tomu ze sou jen dva temer totozne modely (350 a 500VA kterou mam ja) je skoro zbyteceny to sem psat. No a k tomu jestli je to na CD - samozrejme ze to tam neni :wink: to bych se tu jinak neptal :-)
a napadlo ta navstivit stranky vyrobcu a stiahnut si napr toto > http://www.apcc.com/tools/download/s...d=129&os_list= nie som si ale uplne isty ci to tento model zvlada, klasicke back-ups to vedia ale ci to zvlada aj tato vychytrala zasuvka? hmm
no to me taky napdalo a ten soft sem stahnul, ale jak se zda tak to nezvlada, protoze tam vidim prd