Ahoj, mohl by mi plz nekdo napsat nejake informace nebo linky kde bych se dozvedel nejake informace o tehnologii breezenet, popripade jake jsou rozdili mezi breezenet a wifi. dik
Printable View
Ahoj, mohl by mi plz nekdo napsat nejake informace nebo linky kde bych se dozvedel nejake informace o tehnologii breezenet, popripade jake jsou rozdili mezi breezenet a wifi. dik
Co takhle pouzit trocha search ? breeze je na preskocich => vyssi odolnost proti ruseni (sak to taky bylo navrzeny pro armadu), ale zas.ere to cely pasmo a to tak, ze dokonale.
search jsem pouzil, ale zadne podrobnejsi info jsem nenasel. Zajima hlavne jake to ma vyhody/nevyhody oproti wifi, krome te vyssi odolnosti proti ruseni.Citace:
Původně odeslal Jezevec
tak si to hkledani procvic, informaci je na netu sest pulek i v cestine. Zacni treba na czfree.net, pak si zjisti co to je FHSS a DSSS a rozdily.Citace:
Původně odeslal pointX
dik za informace, linky si prostuduju, btw taky byste mohli byt privetivejsi, jen sem se zeptal, kdyz sem nic nenasel.
;)
Pokud by si hledal tak bys nasel :roll: Jinak si vyber ktery nick budes pouzivat pokud se nejedna o dve rozdilne osoby.