-
Inovace z 98 na XP
Mam mensi problem a zajimalo by me jaka je pravda. Jde o slovo jedno IT proti druhemu IT. A problem je v tom. Ze tady mam kompl s win98SE a mam na nej inovaci nainstalovat wXP OEM. Proste aby tam zustalo vsechno jak na tom starym systemu a fungovaly programy. Ja jsem uz zkousel,vsechno mozny,ale proste tvrdim ze to nejde.A druhej IT tvrdi ze to jde,ze to dela kazdej den.Tak me zajima,jestli to jde nebo ne. Protoze je to jeho slovo proti mimu a vedeni na me kouka,ze jsem neschopnej,mozna jsem,ale chci vedet jestli to jde nebo ne.
Diky za odpovedi
-
OEM verzia sa NEDA pouzit na upgrade, pretoze je urcena na novy pocitac.
-
Preboha, len to nie. Aj ked sa ti to podari, podla teba ako budu fungovat nainstalovane aplikacie. Daj to radsej nacisto, a budes mat klud.
-
Ja bych to dal na cisto,jenomze ten druhej IT se nechce srat s instalaci tech programu,takze asi tak nebo je nema,ja nevim. Ale aspon,ze to nejde,nebudu tam zitra vypadat jak debil,az se to bude zkouset rozjet. Pokud,se mu to nepodari nejakym zahadnym zpusobem,to zase ja tam budu vypadat jak debil,ale nebude to poprvy :)
-
-
I gdyby to rozjel taxe z tech komplu do budoucna po*ere, pac stabilita bude ta tam. Wokna se budou chovat dost nepredvidatelne a budou delat "nevysvetlitelny veci".
Kazdopadne je 100% lepsi novej instal. Ať si rika gdo chce co chce!