Kde koupit na netu pasivní chladice na paměti ASUS geforce Ti 4200 64 MB?? 8) .Hledal jsem všude ale asi spatně. Hoďte me nekdo ňakej link díky moc.
Printable View
Kde koupit na netu pasivní chladice na paměti ASUS geforce Ti 4200 64 MB?? 8) .Hledal jsem všude ale asi spatně. Hoďte me nekdo ňakej link díky moc.
thermaltake dela memory kit tak se podivej do kramua tam by to mohli mit
ale ja to zatracene drahe:(Citace:
Původně odeslal Voky
Taky bych chtel pasivy, ale ty TT sou fakt drahy, nevite o necem jinym??? Nebo neprodavate nekdo ty TT za mensi cenu?
no vidis ,tak to ja jsem celkem vysmatej a ty vis proc ;DCitace:
Původně odeslal Huvi
Kup si někde za dvacku chladič ze starýho Celera, nařež si ho a přilep to na paměti např. silikonem nebo pastou + sekunďák do rohů. Náklady minimální a určitě to nebude o moc horší než ty TT...
Presne tak!Citace:
Původně odeslal *VIPER*
Nac kupovat nejaky znackovy kus hliniku!
No jo, dobrej napad, vali se mi tady doma chladic z PII, tak ho rozrezu a nalepim-kua, ze me to nenapadloCitace:
Původně odeslal *VIPER*
presne: sundal jsem pasiv z chipsetu z nejaky stary desky,fiknul ho na pul, vylapoval a pitoma Manli GF2Ti sla s pemetma na 495MHz!
foto:
http://www.plechac.czweb.org/FOTO/pc/800x600/07.JPG
2Daso: zajmava karta 8-)
8)Citace:
Původně odeslal Huvi
Citace:
Původně odeslal daso
to je to co zrovna taky shanim... :?
slusny ...Citace:
Původně odeslal daso
neni to zadnej problem. fakt pasiv ze stary desky..hodinka prace a vysledky slusny!Citace:
Původně odeslal TAZI
no to jo ale kazdy nema na sklade zasobu starych desek... uz mam na to udelane spony na uchyceni ale porad nemam ty žebra
z ceho mas ty spony? nejaky detaily..foto plz
Citace:
Původně odeslal daso
vlastni vyroba...nic složiteho - zakruženy pružny drat, fotky nemam...
neco takovyho bych zas potreboval ja a nevim kde se k tomu dostat
jeste jsem to bohuzel nemel moznost vyzkouset...:-/