-
samovolne resety pc
nevedel sem kam presne to mam napsat tak to hodim sem ...
takze vo co de - mam kompa : Athlon XP 2500+ Barton, deska Soltek SL-75FRV - VIA KT400, V-Data 512MB, GeForce 4 Ti4200, system windows xp (2.sp) a nedavno se mi zacal sam od sebe restartovat komp a dela to porad casteji a casteji, je uplne jedno co delam, nemusim ani nic delat, proste se to preladuje... nejdriv sem si myslel ze to bude asi systemem tak sem ho dneska chtel preinstalovat, ale zacalo to delat este jednu horsi vec, proste po tom, co se resetne, uz nenabehne - cerna obrazovka, projizdi to disk a cd rom, ledka na monitoru obcas blikne (ale jinak sviti jako kdyz je komp off) a jinak nic, na reset nereaguje a jediny co muzu udelat je totalni off, ovsem po znovu spusteni to udela totez, zase cerno a nic jediny co mi zatim pomuze je vytahnout napajeci kabel, pak zas zpet a vetsinou to nabehne ....
system je sice na sr***y ale tim to asi nebude ne ? kdyz se ani nenaladuje komp
ramku sem testil memtestem asi pulhodinku a vypada to ze je v pohode
disk sem taky otestil, viry ani spyware zadnej nemam aspon podle avg a ad-aware
mam podezreni na desku ale nevim jak to mam otestovat jinou tu nemam
kdyby ste meli naky napady plz poradte
ps: sory za to jak je to lamsky napsany, ale pisu to rychle, aby se mi to neresetlo v pulce psani
edit: jo jinak chlazeni je v pohode nic se neprehriva :) ten komp beha uz vic jak rok uplne v pohode zacalo to az ted asi pred tejdnem
-
me tohle delal zdroj, po vymene to bylo OK.
Ale co konkretne to dela u Tebe, tazko rict. Zkousel jsi zda to udela i jiny OS? Co to zkusit nabootovat z nejakyho LiveCD (Knoppix, Slax...) a nechat to bezet, zda se to projevi i tam.
-
az si prectes CTETE PRVNI a hlavne pasaz ohledne podpisu ( a tudiz budes vedet, proc jsem ti to zamkl ), tak mi napis a ja ti to odemknu abys mohl svou chybu napravit. do te doby LOCK
jinak to je na tuty zdroj.
odemceno... mISHA