Nejde mi nataktovat tato karta sapphire x800xl nainstaluji ati tool ale po spusteni to pokazde rozhodi obraz a zamrzne to. PLS poradte
Printable View
Nejde mi nataktovat tato karta sapphire x800xl nainstaluji ati tool ale po spusteni to pokazde rozhodi obraz a zamrzne to. PLS poradte
Odinstaluj ATi Tool, nainstaluj poslední oficiální drivery, nainstaluj ATi Tray Tools. A pokud možno to prokládej restartama.
podarilo sa vam niekomu supnut do toho iny bios? //a aby aj fungoval :roll:
najlepsie, aby urobil z karty XT.. mm ???
XL a XT mají jiný jádro i PCB, takže asi těžko :-) Maximálně si ho můžeš zeditovat tak, aby se karta detekovala jako XT, ale tím asi ničemu nepomůžeš...
BIOS jsem z jine X800XL dal, ale bez efektu, pameti na Sapphiru bez VIVA byvaji vetsinou 2.0ns samsungy a ty jdou bez vmodu tak na tech 1080-1100 a jadro jelikoz me nedostatecne napajeni a je delane jinou technologii nez u X800XT, tak jde dost mizerne pretaktovat. ja na ni mam toho zalmana na nejnizsi otack ( ticho :roll: ) a atitool skonci na nejakych 423Mhz, takze davam 420Mhz. Jinak kdyz udelas nejake vmody viz http://www.techpowerup.com/articles/...g/voltmods/112 , tak se dostanes samozrejme vise. Jeste ale doporucuji precist cele forum pod clankem.