Je to pro me jedna s rozhodujicich veci.Chci koupit desku pouze s plnou MCP-T a optickym vystupem.....
Printable View
Je to pro me jedna s rozhodujicich veci.Chci koupit desku pouze s plnou MCP-T a optickym vystupem.....
naisto ho ma čo som videl ABIT NF7 (S) ale s tym su zatial len problemy (zo zvukovicou)
So zvukom na nF7-S som nemal ziadne problemy.
Treba pouzit najnovsie drivre 2.0.
Plus OS Win XP SP1 abo WIn2k sp3
Problem bol skôr s teplotou.
Dufam ze to spravi novy bios 1.3
Citace:
Původně odeslal Lukas-SVK
Fakt ??? Lebo niekto si tu sťažuje a keď hovoriš že tebe to šlape..
Absolut žiadny problem ???
Uvažujem o tejto doske pretože vyzera zatial ako "najlepšia" volba.
Keby mal EpoX raid , S-AtA a VIO Core nemala by konkurenciu
clive trocha pracuj hlavou.
Ja mam NF7s a rozhovor sa tu tocil okolo NF7S.
Co myslis naco ma tato doska opticky vystup?
Kludne chlapče :) Takže hovoriš že no problema ? Lebo ak povieš že no problema tak zajtra ju idem zobrať a vratiťi sa k ABITu. K abitu ma spajaju moje O/C začiatky :)Citace:
Původně odeslal Lukas-SVK
Vies co clive kludne ti predam moju.A ani mi za nou nebude luto.Citace:
Původně odeslal cLiVe
Nizsia teplota a yivotnost ostatnych componentov mi je prednejsia ako nejaka doska od ABitu.
EPoX 8RDA+ ma tiez opticky vystup. Na doske je SPDIF konektor a je k tomu SPD650 karta, ktora sa dava dozadu na zaslepku a obsahuje opticke konektory. Ta karta je vsak iba ako OPTIONAL, takze k doske nebola pribalena.
ANo lenže tu poondiatu kartu nikde na Slovensku nezohnať :evil:Citace:
Původně odeslal Thrall
Neviem čo ju ty kokoti z Epoxu nepribaluju k doske !!!
Tak tak. Zaujimave, ze pod OPTIONAL su aj ine veci, a su dodavane standardne, ale ten modul nie. Aspon v SR a zrejme aj v CZ.
opticky vystup aj s addon kartou mas default na gigabytoch ale ten este nema nforce2 ???
tak trochu z blata do louze ne? :-)Citace:
Původně odeslal aquadust47
Hej :-DCitace:
Původně odeslal Warlord
ja mu chcem iba helpnut.
viem ze s tym GB to bola blbost, ten epox ma fakt Spdif na doske ale tu kartu som este nikde nevidel :-(
jojo Abit NF7-S optiku ma a co jsem četl tak problémy jsou jen s NF7. Ale testované to nemám, nemám to do čeho zapojit