Nekdy se mi stane, ze pri spani zpravy v ICQ 5 (delalo to i ve 4) se mi prepne klavesnice z ceske na anglickou.
Jde tomu nejak predejit?
Printable View
Nekdy se mi stane, ze pri spani zpravy v ICQ 5 (delalo to i ve 4) se mi prepne klavesnice z ceske na anglickou.
Jde tomu nejak predejit?
zkus vypnout uplne ang klavesnici .. v nastaveni jazyku nebo klavesnice nevim jak to tam jeCitace:
Původně odeslal PhoB
Ja jsem to vyresil tak, ze jsem anglictinu uplne odstranil a misto toho tam dal cestinu (programatorskou)...nebo mozna by pomohlo zmenit kombinaci klaves na zmenu. :roll:
neni tam třeba možnost, že to přepíná na jazyk toho s kym si zrovna píšeš ? v mirandě myslim něco takovýho je...
Vypinat uplne anglickou nechci, nekdy se hodi.
Big Muscle: spis ne, protoze to prepina jen nekdy a vyzdy kdyz uz mam rozepsane slovo ci vetu
Jinak je to podle me v kombinaci klaves na zmenu...
Jo a ted si vzpominam, ono to prepne klavesnice jen pro ICQ, treba kdyz mam jeste zaply WORD, tak v nem zustava ceska(dole u hodin se prepina CS-EN a naopak)
tohle se mi stava v Trillianu - z niceho nic mam misto EN CZ - zatim jsem neprisel na to proc se tak deje ... ale CZ klavesnici kvuli tomu ze systemu odstranovat nehodlam, tak jsem ji aspon prestavil na QWERTY :)
U priatelky sa mi to deje v mirande bezne... doma mam na chlp rovnake nastavenie a nikdy mi to neblblo...
Me se to stavalo taky dokud sem neprisel na to cim to je. Prehazoval sem si to sam kdyz sem psa otaznikl shift+? a zaroven uz odesilal pomoci alt+s. Kombinaci shift+alt sem si ji sam prepinal.
Jo je to easy přepni na posílaní alt+s (stejně to dává větší smysl) a je to v pohodě..
Ja pouzivam vyhradne Alt+S, pisat viem imho obstojne (takze si pri odosielani shift urcite nemackam) a prehadzuje sa mi to pri pisani aj tak... a teraz babo rad :oCitace:
Původně odeslal Ladron
Ja taky pouzivam jen ALT+S....