Ahojte,
Hledam neco co mi umozni pripojit bezdratove k PC USB zarizeni. Proste periferie k PC, kterou nechci/nemohu mit na dratu. Existuje neco takoveho ???
Printable View
Ahojte,
Hledam neco co mi umozni pripojit bezdratove k PC USB zarizeni. Proste periferie k PC, kterou nechci/nemohu mit na dratu. Existuje neco takoveho ???
Skus spresnit, na co to chces, lebo takto sa to dost tazko riesi. Tiez upresni, ci to priamo do PCcka ma byt zapojene cez USB, alebo tam to rozhranie moze byt aj ine a USB je podmienkou iba pri tom zaiadeni.
Nechapu sice souvislost, ale proc ne.. Chci to na pripojeni fotaku pres USB, ale prosim neposilejte me do fotoobchodu ;D Stejne tak by to mohla byt samozrejme i USB tiskarna nebo treba klavesnice..Citace:
Původně odeslal e1
Jinak receno si to predstavuju jako dve krabicky s USB konektorem, ktere jednoduse vse co poslu na USB preposlou vzduchem do druhe a naopak. Podobne systemy se prodavaji napr. na prenos audiosignalu, nebo na stejnem principu jsou premostovace IrDA, apod.
neviem ci je to presne co hladas... (prvych par linkov ale este to nie je vonku) http://www.cdr.cz/a/cdr/hledat?hledat=wireless+usb
BINGO :arrow: ;DCitace:
Původně odeslal ace
Jo, to by bylo super, diky. Vypada to, ze jeste musim pockat. Kazdopadne uz aspon vim co mam hledat :wink: