-
MSIE3.0
Jen tak brouzdam v PGshopu a koukam na skvelou nabidku ;D
MSIE3.0 za "zajimavou" cenu
nevi o tom nekdo neco? ... posledni tydle mysky sem videl v alienware za podobne nekrestansky prachy, ale je mi divny ze by msoft zase zacal prodavat starej model ???
-
hmm zaujimave, keby stala do litra tak si ju kupim (zase :) uz tretiu ;) jednu u seba, jedna doma a dalsia by sla do supliku :))
-
me na ty my stve ze nejak zatuhlo kolecko ... zaneslo se bordelem kerej sem vycistil ale porad nejde jak ma :? ... ale rozhodne si nebudu kupovat novou za 1800 :D
-
basik:
To je problem MSIE uz od prvej verzie... Mame ich niekolko v robote (1.0 a 2.0) a vacsina z nich trpi tym, ze to kolecko po rokoch uz jednoducho nejde a nepomoze ani jeho vycistenie... Akoby sa nejako nafukla ta guma na nom...
-
Mne sa nieco podobne stalo s IntelliMouse Serial/PS/2 - ta uplne prva, co sa dala kupit spolu s Office97 ako vyhodne balenie ;D
To gumove koliesko je tam v takom plastovom drziaku a nejako to o ten drziak drhlo, takze sa to skoro vobec nedalo otacat. Tak som ten drziak znutra cely vybrusil modelarskou vrtackou (takym brusnym vrtakom) a odvtedy sa to otaca normalne :-)
BTW. V IntelliMouse 1.1 tam uz ten drziak vobec nie je, takze sa tam nema co pokazit. Tak neviem preco do tych optickych mysi vymyslali zase nejake kraviny...
-
mozna proto uz pristi mys bude MX518 ;D
-
2Rainbow: neco takoveho jsem delal i u IE3.0. Kolecko drhlo jen pri urcitem natoceni, pomohlo vybrousit mu vetsi drazku a od te doby jde zase skoro jako nove :)