:roll: Napiste mi prosim co si myslite o techto pametech a jejich O/C!!Dik moc!Potreboval bych to vedet jeste dnes! :oops:
Printable View
:roll: Napiste mi prosim co si myslite o techto pametech a jejich O/C!!Dik moc!Potreboval bych to vedet jeste dnes! :oops:
nekdo psal ye s nima vztahl 190 FSB :o u nas je maji v Alfacomp.cz a ja se na ne jukl a maji 7ns pameti :? takze bud to byla hooooodne velka haluz nebo je to skryta hrozba :lol:
Mám přesně tuhle pamět a na desce MSI KT7 Ultra jsem se dostal max na 185MHz ale teď mám ABIT NF7 nForce2 a běží mi stabilně na 208MHz.
Dostal jsem se sice na 225 do win. ale po púl hodině to spadlo. Nastavení na nejhorší časování.
Řekl bych ale se že kus od kusu může hodně lišit.
Ty Geily co mám mají taky napsáno na 7ns a jedou v poho na 200 FSB,u těch seiteců si nejsem tak jistý,dnes budu pokračovat v testech.Citace:
Původně odeslal jedik
Myslim, ze Seitec nejak spolupracuje s Winbond nebo tak neco, takze to asi nebude tak spatny :)
sou 2 druhy 6ns-dobry a 7ns-horsi
me osobne 7ns nechodily vic nez na default 333 :(
jo kamos je kupil f ALFACOMP.cz a sou to SAITEC 7 ns a jedou max na 140FSB sou to shitty...(teda aspon ty z alfy)Citace:
Původně odeslal sa1adin
6ns nebo 7ns znamená přístupovou dobu.Některý 7ns můžou taktit víc než 6ns.Znám z vlastní zkušenosti.
ted mam 256MB Seitec 7ns aten mi chodi na 400 MHz, mozna i vys na cl2 ultra pri 3v, dobry ne? kus vod kusu je to rozdil jak prase ;D
420 MHz stabilne, akorat HDD mi kazi soubory :evil:
Jo jo přesně tak, dneska jsem si šel do Alfy pro druhou 256MB a aby jsem měl stejný, tak jsem vzal znovu Seitec (jsem se nějak smířil, že nejedou CAS 2), ale ta druhá byl ještě větší SHIT než ta první. Takže mám furt CAS 2.5, ale nastavení už jen Normal (oproti Turbo) a ještě nějaké položky jsem musel zpomalit, aby to bylo stabilní.. Takže moje dvojnásobná zkušenost se Seitecem je, že Seitec je SHITSHITSHIT. Ale prý jsou ještě horší značky (VDATA).
No me behali na nakejch 185-190(myslim na standart voltaz,zvysovani napeti pomahalo jen velmi mirne, uz si to moc nepamatuju), 256MB modul 7ns, z monimy. Ale mel sem to takhle chvili jen ve win98 , takze o stabilite ti nic nepovim