Ahoj, mám menší návrh na umístění banneru do loga, dovolil jsem si udělat menší náčrtek ;D Takhle zakomponované to vypadá podle mě lépe.
http://pctuning.unas.cz/oc.jpg
:?:
Printable View
Ahoj, mám menší návrh na umístění banneru do loga, dovolil jsem si udělat menší náčrtek ;D Takhle zakomponované to vypadá podle mě lépe.
http://pctuning.unas.cz/oc.jpg
:?:
Logo vypadá pěkně, ale takhle zakomponovaný banner podle mě teda ruší mnohem víc. Toho co je tam teď si skoro nevšimnu, ale takhle u tlačíek by mě rušil.
dá se to všechno přeskupit hlavně jde o to umístění v logu
musím se přiznat že by mi taky seděl víc kdyby byl u jedný strany a ne uprostřed :?
Nad umiestnenim banneru do toho modreho pruhu som uz rozmyslal - bolo by to lepsie, lebo by to zaberalo menej miesta. Mozno dat banner do stredu a ikonky (Profile, Memberlist...) nejako preusporiadat vpravo od neho. Bolo by to podobne ako na mainpage (tam teraz sice ziadny banner nie je, ale je tam nan vyhradene miesto).
jestli to má bejt uprostřed pruhu tak to bude chtít úplně překopat aby to vypadalo k světu :!:
IMHO je dobre, ma tahat oci coz ocividne dela ;)
Nahore to bude podle me jen kazit skin.
adblock to jisti at je kdekoliv, a nerusi :wink:
a pak budes nadavat, ze v soutezi na lanparty neni nejaka hodnotnejsi cena...Citace:
Původně odeslal Kelly
to XPM: zkus jak by vypadalo soupnout v tom navrhu tlacitka pod banner.. :idea:
Od je tady nějaký banner? Sem si nevšim :D
rek bych ze pro tebe plati totez co pro kelly(ho)Citace:
Původně odeslal kecinzer
nechcu prudit, ale nenainstalovanej flash to jisti taky...
Ja sem myslel ze se bavite v teoreticke rovine, otevrel sem na zkouzku forum v IE a koukam ze tam je fakt banner! Ale vypinat si celej ADfiltr v Opere nebudu kvuli jednomu baneru na foru, to po me nikdo nemuze chtit.
http://pctuning.unas.cz/oc2.jpgCitace:
Původně odeslal Strby
:oops:
to XPM: ja nevim jak ty ale me se to docela libi je to na ocich a pri tom to neprekazi nebo myslis ze to esteticky neni ok??
1.ono chodit na LP koli vyhre nejakej hodnotnej ceny sa mi zda zvratene....Citace:
Původně odeslal mISHA
2.financovanie fora je ine kafe ... treba to brat ako nevhnutnost imho, na gprs to mam bloknute, to je pravda, ale na kabli mi je to jedno.
No k tomu to by som rad nieco dodal. Ono totiz napriklad ja mam flash implicitne vypnuty a aj ked rad podporim 4um v ramci mojich moznosti, tak zapinat flas nepripada v uvahu :evil: !Citace:
Původně odeslal -=HaDeS=-
Myslim si ze by bolo rozumne aby pokial sa nezdetekuje pritomnost flas, tak by sa vygenerovala stranka kde by namiesto neho bol png alebo gif(kludne animovany) s tou istou reklamou ale jednoduchsou - proste aby tam nebol prazdny plac a ciastocne sa vyhovelo aj reklamujucim. Mne napriklad reklama nevadi, ale neznasam blikajuci a vyhravajuci bordel na strankach(nech je to cokolvek). Samo ze pokial sa nejedna o jej hlavny obsah.
2 FoxMurder: mohol by si zverejnit prosim ta ake percento pripojeni ukazuje ze je flash podporovany ? Resp. ze sa reklama zobrazuje. Teda ak to nie je tajne ;D
Dik.
to je zbytecny. to ze to nekdo ma vyply uplne chapu a je to problem inzerujiciho.
tajny to neniKód:Browsers with Flash Support - 83.9 %
uz jsem to tu urcite nekde zverejnoval ...
Dik.
Fox!MURDER:
Sorry, ale mně o nějaký výhry na LANkách opravdu nejde. Byl sem jen na dvouch a tam se soutěže o ceny nehráli, tak mě s nikým nesrovnávej.
Rád forum podprořim, ale umístění toho banneru v tomhle místě a eště flash mi prostě nesedí.
Bohuzel, rad bych timto zpusobem forum take podporil, ale jsem asi paranoik, a tak mam flash, cokies, VBS, ActiveX, referer i reklamy atd..vypnute. Pokud by se to udelalo jinak, tak prosim :D
ze ty mas projistotu vypnutej i browser ?Citace:
Původně odeslal Skodik
No browser asi nepouziva, lebo VBScript a ActiveX je iba v MSIE :lol:Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
Hadam si inzerenti uvedomia, ze obycajny obrazok namiesto animovanej flashovej blbosti moze byt lepsi.
ano ActiveX jsou v IE (jak VBS to nevim), ale nejak mne to takhle na vecer nedockvaklo, ze to vlastne Opera nema, ovsem zakazane to mam pres FW taky. Tedy pouzivam Operu!!Citace:
Původně odeslal Rainbow
Fox!Murder snad no comment, ale pokud chces tak si ten spyware a ruzne sracky klidne do PC natahej... a jeste jednou rikam jsem paranoik v tomhle smeru ;-)
Rainbow jinak taky souhlasim, ze jestli tohle ctou potencionalni inzerenti, tak si to jeste rozmysli zda Flash ci neco jineho :)