Neviem ako vy ale odkedy je na fore banner tak mi forum nabieha asi 8 sekund, pred tym nabehlo asi za 2 sekundy :? Testovane na viacerych kompoch a vysledok taky isty :-o
Internet mam 1024kbps
Printable View
Neviem ako vy ale odkedy je na fore banner tak mi forum nabieha asi 8 sekund, pred tym nabehlo asi za 2 sekundy :? Testovane na viacerych kompoch a vysledok taky isty :-o
Internet mam 1024kbps
Ty máš vůbec problémy s Flashem že ;D :lol:
A co používáš za prohlížeč? U mě nabíhá forum na IE asi 5x pomalejc oproti Firefoxu.
Me v IE, Opere i firefoxu doma (~1.5Mbit) i v praci (~2Mbit) nabiha forum v pohode...
Zadna zmena u me
Uz pouzivam Mozzilu :wink:Citace:
Původně odeslal XPM
Mne to nabiha do 2s a to mam 64kbps.
BTW: Ten baner je osklivej :|
Firefox & 1024kbps, rychlost mám subjektivně stále stejnou. Jinak z toho banneru taky nejsem nijak odvázanej, ale chápu, že "zákazník dodá, zákazník má".
EDIT: Pro perfekcionalisty a těm, které to zpomaluje bych doporučil obyčejný adblock :wink:
IE a GPRS u mě je to bohužel znát... :?
FIREFOX 256/64 ( vetsinou 64/64 ) ADSL nabiha naprosto v pohode ale ten banner me fakt nervuje, treba mi dost vadi, proc by vytunene PC nemohlo mit klasickou slonovinovou, navic, i kdyz vim ze je to ucel reklamy, mi vadi ta cervena barva, bije to do oci, pri skinu subSilver, a kdyz clovek prohlizi 4um aspon hodku denne, tak z toho musi byt zakonite vytoceny.. coz vzdycky jsem..... NO FLAME
Ja mam od umisteni banneru taky problemy, behem prohlizeni se mi obcas prohlizec na par sekund(asi 10) jakoby kousne a na na nic nereaguje. Prohlizec Maxthon a linka 4096/1024.
u mna to iste :-)Citace:
Původně odeslal Masster
at to tu není furt to samý , ale...
.... nevím možná sem slepejš , ale myselel sem , že se sem dá OBRAZEK, a ne flash , stejně ho nevidím (firefox bez flash zásuvného modulu ) , de vo to , že tam i ten vobdelník překáží , zato ten vobrázek by se normálně ,,vypnul" , škoda, co nadělám co ....
Adblock IFrame... to ze nemas nainstalovany Flash, je uz tvoj problem.
Taky z toho banneru nejsem nadseny, ale je lepsi, aby tu byl banner nez, aby si za 4um platilo. A mozna by si zadavatel reklamy mohl udelat thread: Co se vam na banneru nelibi ? . A potom by se mohl predelat k obrazu nasemu.