shanim programek tery vytvori image celeho disku a dokaze jej pote obnovit na jiny disk. musi zvladat ext, ext3,... a udelat image celeho HDD tedy vsech partitionu... nejlepe at to bezi pod widlema :wink:
Printable View
shanim programek tery vytvori image celeho disku a dokaze jej pote obnovit na jiny disk. musi zvladat ext, ext3,... a udelat image celeho HDD tedy vsech partitionu... nejlepe at to bezi pod widlema :wink:
Symantec Norton Ghost, Symantec (pred tym PowerQuest) Drive Image a nabuduce prosim pouzivaj tlacitko http://4um.ocguru.cz/templates/defau..._search_cz.gif. Navrhujem LOCK.
tlacitko http://4um.ocguru.cz/templates/defau..._search_cz.gif nepouzivam protoze nemam rad kdyz me rekne ze vysledek je v threadu ktery mam 50 stranek :wink: priznavam toto neni ten pripad. moje chyba. stejne jako ze sem zapomel napsat ze ten program by mel byt FREE. nastroje od symantecu samozrejme znam :wink:
free, spolahlivy a bezproblemovy nastroj do prostredia Windows na tento ucel neexistuje ...
norton ghost nebezi pod windows, treba na-boot-ovat z ineho disku, diskety, apod. (vacsinou z diskety nejaky dos) a potom vytvoris image na iny disk
vo windows akurat bezi server kam sa ten image moze vytvarat cez siet (napr. pre multicast) ale system kde je disk, z ktoreho chces vytvorit image nemoze mat beziaci windows, disk musi byt bez aktivity
alebo som zaspal nejaku prevratnu verziu? zeby som mohol bootnut windows z jedneho disku a druhy vo windows zalohovat?
Acronis True Image Demo je plne funkcni po dobu 15 dni. Vcera jsem s nim kopiroval disky, ale jen FAT32 a NTFS. Nevim, jestli si poradi s jinym souborovym systemem.
to je me samozrejme jasne. ja chci pod windows zalohovat samozrejme jiny disk nez ten na kterem je bezici system. v idelanim pripade by to melo umet i s disky pripojenyma pres USB jako mass-storage a na takto pripojeny disk zase zalohu obnovit.Citace:
Původně odeslal ace
mam dojem ze norton ghost 7.0 mi bezal pod W2kCitace:
Původně odeslal tominek
rukuza to do ohna nedam , nakolko to prave teraz overit nemozem.
pod XP jasne ze nejde - overen