jaký je rozdíl mezi výše uvedenými čipy? Jde mi o to, že u RAM 1GB (Dual 2x512MB) DDR550 MUSHKIN Hi Perf.PC4400 (TCCD)se všude uvádí, že mají čipy TCCD, ale ve skutečnosti mám TCC5
Printable View
jaký je rozdíl mezi výše uvedenými čipy? Jde mi o to, že u RAM 1GB (Dual 2x512MB) DDR550 MUSHKIN Hi Perf.PC4400 (TCCD)se všude uvádí, že mají čipy TCCD, ale ve skutečnosti mám TCC5
TCCD discontinued...TCC5 taking over
btw... prvni link co mi google vyhodil..
Citace:
The TCC5 part is the same dye as TCCD just binned out different. Instead of rating at 500Mhz as TCCD is, the TCC5 is rated at 466. The TCC5 can hold tight timings if properly binned at PC3200 speeds and even over, just like TCCD. However, with Samsung limiting TCCD output, TCC5 has become more viable option for these lower end parts that don't need TCCD.
p.s.: Jestli to uz nekdo psal tak se omlouvam...
U TCC5 zrejme zalezi na revizi... mam oba druhy doma, kingstony TCCD a A-data 466 TCC5 no a ty TCC5ky na CL2 postnou max. na 190Mhz ve shode s tim, co se pise na netu. Tam se taky pise, ze daj az 270@CL3.
jednoducho TCC5 je "horsia" verzia TCCD tj nepodava take super vykony ako klasicka TCCD :wink:
skor by som povedal "predchodzia" :)