Problém Athlon 2500 + a MSI MSI KT6V "SR
Zákazník jsi objednal tuto sestavu a když jsem to dal dohromady tak poprvním zaputí to běželo v pohodě.Když jsem to zaplul podruhé tak nesvítila kontrolka Power a diody vzadu svítili všecny červeně asi po minute se zapnula kontrolka power a pořát se nic nedělo tak jsem dal restat a počítač naběhl uplně v pohode. A takto to musím udělat pokaždé když chci zapnou PC. PLS o pomoc čím by to mohlo být
PS: Vyměnil jsem CPU, deska šla na reklamaci a vrátili mi novou, zdroj byl na reklamaci a dali mi novej.
Díky :oops:
Řesení na světe ale ne úplné!!
Tak jsem vyzkoušel nějakej procík co jsem našel v krabici myslim že to je nějaky Duron 1800+ a šlape to přesně jak jsi napsal. Ale jak vyřešit ted tento problém že si to moc bere šťávu. To ho mám podtaktovat?? ???
Konečné řešení dokud mi to zákazník nehodí na hlavu!!
Jak asi víte tak je tam ted 2500+ Athlon který ve standartu běží na 166Mhz ale kvůli velkému odběru při zapnití se prostě nerozběhl tak jsem tam dal FSB na 133MHz a běhá to ale doufám že zákazník to nezjistí ... :lol:
Re: Konečné řešení dokud mi to zákazník nehodí na hlavu!!
Citace:
Původně odeslal xxKOudyxx
Jak asi víte tak je tam ted 2500+ Athlon který ve standartu běží na 166Mhz ale kvůli velkému odběru při zapnití se prostě nerozběhl tak jsem tam dal FSB na 133MHz a běhá to ale doufám že zákazník to nezjistí ... :lol:
No to neni moc koser. Co pouzit lepsi zdroj? To by nebylo reseni?