jakou gf 4 4200 od jake firmi kde bude slušná cena/výkon a obraz
asus uritě ne tak zazobanej nejsem
a hlavne www na ten obchod díky
Printable View
jakou gf 4 4200 od jake firmi kde bude slušná cena/výkon a obraz
asus uritě ne tak zazobanej nejsem
a hlavne www na ten obchod díky
Buď Leadtek alebo MSICitace:
Původně odeslal fabsa
http://www.czechcomputer.cz
leadtek
gainward
msi - NE !
Slusny pomer cena/vykon? Zde zminovany Prolink. Nebo kartu, ktera se prodava pod nazvem Xpert Vision - naprosto bez chyb se da taktovat na 315/585.
koukal sem na ten prolink ale nevim kde ho koupit vim že de taktit na 625 to de paměti má stejné jako msi a cena o dost nižší ale přesně to nevim
jdyžtak hodte link na nakej ten shop jinak díky
rozhoduju se mezi prolinkem a ledtekem led je o dost dřažší
msi nechci tam bych hned musel koupit chladičje dost hlučnej
Zeptej se Barona.Citace:
Původně odeslal fabsa
tady maji Prolink karty ;D
http://softcom.inshop.cz/inshop/
ja tiez vaham ze si nejaku GF 4 zakupim len sa neviem rozhodnut. Rozhodujem sa medzi MSI a Abit Otes. Kamos ma Abitku a je snou velmi spokojny. Dostal ju na 315/625 myslim neviem presne ale zistim to blizsie.
2Maximus: no ja myslim zhe se rozhodujes mezi 2 kartama co maji docela velkou hlucnost vetraku ale pokud ti to nevadi. Asi vem Abit pokud ho chces hodne pretocit ;)
ja sem si uz objednal Prolinka G4Ti4200, 128MB, ViVo 8)
Maximus neblbni Abit Otes ma 7000 otackovy ventilator.Uvedom si ten hluk.A tiez by trebalo vydiet kvalitu obrazu konektor D-Sub ma mimo samotnej dosky ci sa to nepodpise na zhorsenej kvalite obrazu.
Hele a jak to vidíte u toho prolinku a kvalitou obrazu myslíte že se to vyplatí koupit ???
JO kvalita obrazu je podle mně dobrá mám 19 monitor porovnáno s G2 od MSI a Radeonem od Manli ta manli byla výrazně horší.
Citace:
Původně odeslal Voky
Prečo nie mal si ju ? ak nie tak nevrav !!
2Vlada: no to doufam protozhe sem si jednu dneska objednal :wink:
Karta je fakt GOOD mám 128MB verzi a ta jde na 315/596 bez jakejch koli úprav což je na 128MB verzi dost slušnej výsledek. Výstup na tV a na druhej monitor jsem zatím neskoušel, ale do 14 až 30 dnů obojí testnu.
tak dej vědět jak se tí líbí aobraz a takCitace:
Původně odeslal rombo
MSI: bych nebral jen kvůli tomu hlučnýmu chladiči i když je moc hezkej a dávat další peníze za jinej to fakt ne
to už bych radši vzal leadtek má super chladič hodně masivní i na paměti
já se rozhoduju mezi PROLINK a LEADTEKEM ale asi to vyhraje prolink je o 1000,- levnější a má stejné paměti a záruka dva roky je další plus že to nebude žádnej shit
Preco MSI NE???Citace:
Původně odeslal Voky
b3nco : kvůli hlučnému větráčku na chladiči.
hele dostaliste k tomu PROLINKU i krabici a kolik stála
Já ne antistatickej pytlík a vněm bundle dráty a Cd. A stála kolem5500Kč oficial jaji měl levnějš.
asi mi ji nesezenej taky mě
2fabsa: jo jasne zhe napisu...zejtra si jdu pro ni na postu ;D Cekal sem na ni vic jak tyden :evil:
Ne ten Prolink u me taky nemel krabicu....jen kabely, pytlik a 2 CD a obraz nic moc ale newim jestli to dela moncek nebo G4 ikdyz obraz jako Radek mit nemuze
Ja by som odporucil najlacnejsiu verziu Leadteku ti4400 ,, tam budes mat vykonu kolko chces a vrati sa ti ta investicia ;D
Ten prolink 64MB mají na www.computershop.cz za nějakých 4700,- s DPH a Leadtek 64MB VIVO i bez VIVO za 5328,- :roll:
JJ už mám doma ten Leadtek bez VIVO. :oops: