Problem je takyto :
Hovorim cez skype sniekym a potom polozim idem zavolat inemu clovakovi a on ma nepocuje kuknum nastavenie hlasitosti a je to na maxime ale ked s tym posuvnikom povnem hore dole tak to zas ide co s tym ?
Printable View
Problem je takyto :
Hovorim cez skype sniekym a potom polozim idem zavolat inemu clovakovi a on ma nepocuje kuknum nastavenie hlasitosti a je to na maxime ale ked s tym posuvnikom povnem hore dole tak to zas ide co s tym ?
je mozne, ze s "master" volume pracuje vice aplikaci. winamp, media player + skype atd. mi se treba stavalo, ze jsem zeslabil winamp a on ztisil vsechno ikdyz to vypadalo, ze hlavni volume je na maximum.. proste se mezi sebou ty aplikace hadaji. tezko s tim muzes neco delat, leda mit poradne ovladace+sw ke zvukovce. ted uz mam jinou zvukovku a nestava se mi to.
Tenhle problem ma pouze Skype (Ventrilo i TS v poradku) a eliminovat se mi ho proste nepodarilo, zkousel jsem menit drivery na zvukovku, vymenit verze snad vsech programu, ktere vyuzivaji zvuk, pohrabat se v nastaveni Skype (zakzat polozku "Povolit Skype menit nastaveni zvuku" - nebo tak nejak) a stejne si Skype v zavislosti na tom, jestli mluvim nebo ne, soupal citlivosti mikrofonu. Koukal jsem se na Skype fora a nejak jsem tam tenhle problem neobjevil. Asi se tam ozvu...