nebo kdy se ma objevit? 8-)
Printable View
nebo kdy se ma objevit? 8-)
asi jich jeste moc nebude :(
...ale uz se objevily 2100+ AUIHB. Nekdo ho nataktil na 2500 MHz pri 1.9V.....coz je docela dobry, ale furt je Vcore moc.
a je istota ze sa tu tie "B0" A... objavia ?
ehm....to vlastne nikdo nevi, ale ty 2100+ AXXXB uz jsou. Tedy nevim jestli u nas, ale venku jo. 1700+ AXXXB jsem jeste v zadny overclockersky database nevidel
A mozno ani nebudu :( :-(
u nas nejsou bohuzel zatim k dostani..ale mame zase luxusni xp1700+
jj, presne tak, me ten procak bohate staci ;)Citace:
Původně odeslal honzAK
Tie 1700+ nam spadli priamo z neba.. ;)
nebo z pekla :evil: to musel stvorit satan ;D je to pekelny 8)Citace:
Původně odeslal GABO
Myslím, že bude rovnako populárny, ako boli Durony 600-650.
jj spis z pekla, topi to jak sam satan, muj vodnik ac je velmi tichej tak pri zatezi UD 24/7 vyleze teplota na 51, klidne bych to stahnul dolu jenze to bych mesel dat vetrak na 12V a to je hluk a kdyz je to stabilni tak je to oka.Citace:
Původně odeslal zap
Spis to je darek od AMD pro sve verne a milujici oddane fanousky ;D kdo jiny ti proda 2500 GHz CPu za 2000,- ;D ;D ;D
JJCitace:
Původně odeslal ja.viper
Mam 1700Xp B0 Stabilne 2Ghz = 2400Xp+ bez zvyšovania napentia
Já mám na věc trošku jiný názor. To, co nám naservírovalo AMD v podobě TBredů revize B má podle mě dva aspekty. 1 - vesměs se jedná o procesory, které měly být XP2400+ Neprošly ale testem AMD pro defaultní voltáž. Takže co s těmito procesory. Vyhodit - nesmysl. Můj názor je ten, že část jich skončila s vyšším XP ratingem jako 1800+ 2000+ nebo 2100+ U druhé časti AMD provedlo stejný krok, jako Intel u svých populárních modelů P4/1,6A a P4/1,8A Marketingový tah, kdy se procesory záměrně označí nízkým modelovým číslem, i když se ví, že zvládnou podstatně vyšší frekvenci. Díky tomuto kroku lze získat značnou část trhu, která je nadšená perfektní přetaktovávatelností a získání velikého výkonu "za hubičku". Tím to ale nekončí, protože takto získaní zákazníci budou většinou ochotní v budoucnosti sáhnout po vyšším modelu za podstatně vyšší částku. Takže se dá zjednodušeně říci, že v tomto případě je to od AMD příprava trhu pro časy budoucí. ;)Citace:
Původně odeslal ja.viper
2Halen: mas naprostou pravdu, ale pro me jako pro zakaznika to je jedine dobre. A to, ze pak sahnu po vyssi rade? Samozrejme, pokud bude mit stejne dobre vysledky tak proc ne. Kazdopadne vydelava se spise na segmentu serverovych procesoru, nez na nejakych 1700+ za hubicku.
Ale 2600+ za 2200,- kc je myslim slusnej zacatek :wink:
Halen máš úplnú pravdu, ten systém výberu naozaj tak funguje! Ja som to niekde čítal ešte keď sa parili Durony :oops:. vtedy tiž bol dopyt po najnižších modeloch a určité série išli riadne vysoko :roll:!Citace:
Původně odeslal Halen
A prečo idú tak taktiť? V postate ako píšeš.
Aj keď ich otestujú a vklude by s nich mohli byť možno aj XP2200+, tak im budú stáť na skladoch a na trhu vznikne nedostatok nižších modelov. A predsa by nechceli stratiť miesto na trhu v tomto segtmente, keď budú mať plné sklady Xp2100+ po ktorom momentálne nieje taký dopyt a v obchdoch budú slintať(a nadávať?) zákazníci po nižších a hlavne lacnejších modeloch.
Mne sa zdá že séria JIUGB sa im síce vydarila ale nakolko bol momentálne velký dopyt po XP1700 tak ju aj keď možno neradi :( pustili na trh ako XP1700+. Nás to može len tešiť ;D
Ani ja som to už nevydržal a bol som si dnes v Proca TN jeden kúpiť :wink: ,tak uvidím čo s neho vyžmýkam :roll: :roll: :roll:
A možno je to aj kvôli tomu, aby prebrali zákazníkov Intelu... Tí čo majú doteraz PIII a chcú upgradovať tak sa dopočujú o skvelých procesoroch a šup ho, už majú AMD... A nie každý mení pri výmene stroja aj dosku, takže si poistili aj zopár takých, čo si kúpia aj niektorý z nasledujúcich...
Alebo si chceli spraviť také meno, ako intel s Celeronom 300A... :wink:
s tym menom sa im to celkom dari...
Dnes som si inac objednal 1700 DUT3c /samozrejme/.
Este som kolegovi odkazal ze ked donesie seriu zacianjucu A, tak to bude uplna parada. 8)
Dnes jsem objednal pouze 3 kusy 1700 DuT3c (někteří kámoši odřekli - low money) a ten chlapek v shopu se dusoval ze to bude rada AIUHB(cemuz moc neverim, jeste jsem je v CR nevidel :? tak uvidime), tak to mrsknu do nejakejch Epoxu co jsem objednal s nini + 433 OCZ CL2, Kingston 400, KinGmax 400, mozna na tom vyzkousim nejakej aquacool, Titana klasiku D5TB TC a Spire Falcon Rock a doufa ze sezenu toho XDreama od CM, aby mohl probehnout muj malý soukromý test. Mám v pátek pololetky, tak co bych dělal??? Jestli bude chtit hodim sem nejake info, nebo se pokusit neco napsat i s obrazkama - chci vyzkouset novej fotak C5050 Zoom Olympus. Zatim se mejte a drzte palce, at to zejtra vyjde a at maj vsechno....
2 Halen: naozaj dobre skomentované.
Keby nahodou naozaj tie 1700+ boli AIUHB tak daj tu vediet ;)
ja si myslim ze si to vedia spocitat co je pre nich vyhodnejsie, napr ze ked predaju na kazdych 32ks 1700+ ktomu mozno dalsich 8ks 1800+ a tak dalej 2400+ 1ks. podobne je to vsade, ci vgacky ci auta, trh je trh
Hmm 2.5ghz z T/Breda pri konvencnom chladeni je asi zazrak. Ale yrejme je to uz zas technologycky strop u AMD 0.13mic technologie.
Tie 1700+ sa preto zdaju ako najlepsie.....bo su prve, to jest maju najvedsi priestor na overclock. {iba ak by casom AMD este poraaaadnejsie svoju techno.. odladila :lol: }
2 Halen: Moja rec. Ale pre nas je to len dobre. Co sa tyka toho prechodu zakaznikov Intelu, tak sa to tyka iba "znalej" casti spolocnosti, pretoze vela obycajnych smrtelnikov ma vryte v pamati, ze Intel je the best a clovek ich nepresvedci. Im staci vydiet megahertze :?
drake mi ted rikal, ze aiuhb maj v nemecku