Zkousel jsem to Paragon Hard Disk Managerem, na tom 100GB disku mi to vytvorilo 40GB partition (obraz puvodniho disku), ale WinXP z noveho disku nenabehnou - pri chybi nejakej autocheck nebo co. ???
Printable View
Zkousel jsem to Paragon Hard Disk Managerem, na tom 100GB disku mi to vytvorilo 40GB partition (obraz puvodniho disku), ale WinXP z noveho disku nenabehnou - pri chybi nejakej autocheck nebo co. ???
Doporučuji Norton GHOSTCitace:
Původně odeslal Mymak
dáš local->disk->to disk->vyber ten zdrojový disk->vyber cílový disk->START.
po dokončení dej RESTART COMPUTER a HOTOVO.
A nebo taky Partition Magic ...
Partition Magic nic nekopiruje, to je partition manager. Od PowerQuestu je na to program Drive Image.
:roll:Citace:
Původně odeslal Paolo
nemam s tim dobre skusenosti... :evil:Citace:
Původně odeslal Paolo
Ja a spousta dalsich mame dobre zkusenosti s Ghostem.Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Pokud si prepises disk s daty, tak to neni softwarem...
2Mymak: Jaxi dopadl?
no je to idividualni..ja vim svoje.. :evil:Citace:
Původně odeslal Paolo
jak se rika, Kdo umi ten umi, kdo neumi ten cumi ;DCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Svatá pravda. Už jsem duplikoval desítky HDD, Většinou z menšího na větší a vždy!!! bez problémů. Zčínal jsem s Norton Ghost 2001 teď mám 2003. A často to byly velice rozdílné disky, třeba takový 1.2 GB na 120GB ATA133.
Nakonec jsem to vyresil novou instalaci na ten 100GB disk - aspon jsem mohl otestovat Radeona v cistym systemu. :)Citace:
Původně odeslal Paolo
No myslel sem to jako vytvorit image puvodni partition a ten pak obnovit na novej disk ... huz sem to tak parkat taky delal ...
Pokud máš oba disky, tak stačí dát v ghostu funkci disk to disk a pokud je kapacita disků rozdílná sám si upraví velikosti oddílů, tak aby byla využita kapacita většího disku (samořejmě máš možnost velikost oddílů upravit ručně). Uložení disku jako image je pomalé a navíc je potřeba další místo na obraz disku a to se většinou nedostává. HDD se většinou mění, když se nedostává místa. Nebo ne?
Kua mne to teraz urobilo to isté s Data Lifeguard Disk Maker od WD :evil:Citace:
Původně odeslal Mymak
Kopíroval som 40GB Maxtora na WD 80GB a mám s neho 40G.
Predtým som mal od WD nejakú staršiu verziu a tá fungovala normálne!(neviem kde v R_TI ju mám).
Čím ešte iným(FREE alebo pod.) sa dá disk normálne prekopírovať a zmeniť partície......
mám Win98SE,FAT32
Tak som konečne našiel tú staršiu verzu ktorá umožnuje aj zmenu velkosti particii cielového disku, a všetko prebehlo v pohode :-)Citace:
Původně odeslal Jendo
Tak sa mi zdá :idea: že niekedy novšie ??? nemusí byť lepšie...........
Ahoj,
můj 2 měsíce starý hardisk Maxtor 60GB začíná vydávat v poslední době moc divný zvuky...jako by v něm bylo "něco" uvolněnýho, ale to je teď jedno. Předem se připravuji na případnou výměnu za nový a jelikož mám momentálně slušně nakonfigurovanej WinXP a mnoho jiných prográmků, zajímalo by mě jak funguje Northon Ghost. Jestli jsem to dobře pochopil, slouží tento soft k ušetření spousty práce. Všechny data z původního disku i včetně opračního systému přenese na jiný naformátovaný disk?
Frosty
jiste, udela to proste mirror.
ja sem vzdycky pouzil drive image od powerquestu a tayk to propsloperfektne :)