ma nekdo zkusenosti s nejakym z techto vetronu? http://www.damax.cz/productlist.php?cat=177
za tu jednu 120-ku sorry :D
Printable View
ma nekdo zkusenosti s nejakym z techto vetronu? http://www.damax.cz/productlist.php?cat=177
za tu jednu 120-ku sorry :D
rifle bearing cms fany su z najlepsich dostupnych ;)
naprosta spicka mezi lozisky ty rifle loziska, pozor ale na to na te strance mas i CM s kluznyma loziskama, ty nebrat... jen s RIFLE... sam mam a naprosta spokojenost, je to zatim nej fan co jsem kdy mel, ale bohuzel nemuzu porovnat s novym AC3...
No já jsem měl CM TLF-F82 modrý, a nadšený jsem teda fakt nebyl...byl dost hlučný oproti Spire ALU fan, které jsem používal než jsem koupil AC3 fan + Glacial fany...ale možná špatný kus....
mam stazeny specifikace tech vetronu takze jak tam uvidim sleeve tam utikam pryc jasne :)Citace:
Původně odeslal el_Barto
mam 2x ac 3 jeden na grafice jeden out-take na grafice ho asi neslysim akorat ten out-take ma za sebou takovou docela debilni mrizku takze je trosku slyset proud vzduchu ale jinak pohoda :)
a jak si to myslel s tim porovnanim s ac 3? da se to pochopit ruzne :)
EDIT: koukam ze vetraky s rifle tam maj jen svitici (bila, zelena)... grr :(
ano presne tak, ale neni problem to sviceni bud uplne zrusit nebo na nejakym nizsim napeti (5 nebo 7V) uz to skoro ani nesviti :wink:Citace:
Původně odeslal Opty
a ty vetraky s rifle loziskama... jak sou na tom s hlucnosti? vyrobce udava 25 dB ale tomu se vetsinou neda verit... a i tech 25 dB uz bude urcite trosku slyset
pokud máš vodníka, tak ten větrák bude suverénně nejslyšitelnější... ale pokud ho budeš regulovat, tak od 3/4 už je skoro neslyšitelný...
ja neviem co je pre teba tiche ale na 5-7V by stacili aj mne a hlavne rifle je tiche lozisko co sa o gulickovych neda povedat
NO mam vodnika a mam uplne ticho (tj z pol metra neviem o pocitaci) a mam v case aj jeden CM s rifle loziskom na 5V .. nepocutelny. Na 12V je hlucny .. ale to je kazdy fan na takych otackach (a vetsinou omnoho viac).
tak to nebyl s rifle loziskem s rifle loziskem ma oznaceni TLF-R82 ne F82... aspon teda si myslim...Citace:
Původně odeslal Anduril
ad porovnani s AC3: no porovnaval jsem s hodne vetrakama, a ten CM naprosto u me vitezi fouka hodne slusne a tech 25dB co je napsanych nejde tak brat, treba jiny nejmenovany vetrak mel mit 19 a rekl bych ze to bylo na stejno.... a prave jsem zkousel i s AC2 a u AC2 po zregulovani vrcely loziska, tak jsem zvedavy jak se bude jevit AC3, pac ho amm v planu taky nekdy koupit a srovnat....
No to by som zas netvrdil...skusal si aj revoltecy? asi nie, ze?Citace:
Původně odeslal el_Barto
http://casemodding.cz/index.php?pg=d...co=256&kat=179
asi najlepsi sv. vetrak aky som mal...a to som skusam celkom dost
JO revoltec fany su dobre ale je tam jeden hacik .. maju klzne loziska :wink: preto su tak tiche.Citace:
Původně odeslal Yogi_1
revoltecy jsem nezkousel, ale namatkou AC1, AC2, TT SMART FAN II,nejake AKASy, SPIRE hodne druhu, pak klasiky co jsou v elektrech jako SUNON, NIDEC, pak jeste PAPSTy byly cool ale jsou v jine cenove relaci, NEJAKE OEMka jako GEMBIRDy, a jeste dalsi, ale ty CM se mi zdaly nej...
njn obcas to asi treba premazat....mam ich len par mesiacov a su uplne tiche a fukaju velmi slusne aj pri nizsich otackachCitace:
Původně odeslal janko_hrasko
2el_Barto: Spletl jsem se...mělo to být TLF-R82 ... :)
Mám svítící Coolermaster s rifle ve zdroji a je to jeden z tišších větráků. Tišší ložiska měl už jen Nexus 80ka a GlobeFan 92ka (oboje kluzná). Starý Arctic Fan Pro se proti němu vůbec nechytá, nový Fan 3 jsem slyšel zatím jen jeden a ten trochu cvakal. Takže vcelku doporučuju.
sAd > vodnika nemam (kez by :) ) takze v pohode...
MadCap > co je pro me tiche... to je tezko rict... kdyz sem se pokousel ztisit komp tak sem prosel nekolik stadii ticha :)
Eagle > mam zatim 2 ac 3 ale zadne cvakani jsem jeste neslysel (mel sem je i na 5v)...
no ale kdyz to tak ctu tak ho muzu s klidnym svedomim vzit... doufam ze bude zhruba odpovidat ac 3 ale protoze je mensi tak ho muzu strcit i tam kam ac 3 ne :)
navic jak uz tu nekdo poznamenal v jinem dredu absolutniho ticho od chlazeni vzduchem prece nemuzu chtit...
tak uz ho konecne mam... no... sem z nej trosku rozpacity ale jeste uvidime
kdyz ho porovnam s ac 3 tak je hlasitejsi... (drzel sem ho v ruce ve vzduchu) nevim jestli o dost protoze sem to porovnaval prilozenim ucha k ac 3 co je v zadu v case s otevrenou bocnici :D
uvidime az ho namontuju do zdroje a na cpu doufam ze to bude v pohode
EDIT: malem bych zapomnel na jednu dulezitou vec :) sice se mi zda hlucnejsi nez ac 3 ale pripada mi ze vic fouka...
EDIT2: tak uz ho mam ve zdroji a na cpu a zatim je to docela slyset... bohuzel kabel je dost kratkej takze ze zdroje nedosahne na desku a nemuzu ho regulovat :(