Zvladne dlhodobejsi chod iba s pasivnym chladicom? Totiz ten ventacik, co tam bol sa odporucal a novy 4cm stoji okolo 150sk a tolko sa mi zan davat nechce.
Printable View
Zvladne dlhodobejsi chod iba s pasivnym chladicom? Totiz ten ventacik, co tam bol sa odporucal a novy 4cm stoji okolo 150sk a tolko sa mi zan davat nechce.
nejlepsi asi budes mit, kdyz si obejdes bazary nebo doma prohledas sufle a vrazis tam nejakej vetrak ze 486ky v cene nekolika korun
s pasivem bych to radsi nezkousel, tyhle karty pekly jak svina
Měl jsem pučenou Banschee od kámoše a tam byl jenom pasiv.Takový půlkulatý a celý zelený.Ale ten ventilátor jsem tam přece jenom dal.Stačí tam fakt jenom maličký,ten koupíš za pár babek.Za 150,- máš celý chladič na GPU ;)
Pls netrapte Banshee jen s pasivem, urcite si zaslouzi i vetracek - jen skoda, ze se tam neda priplacnout i z druhy strany - opravdu dost pece a bez proudu vzduchu kolem ma aspon takovejch 50-60oC (asi) - kdyz se na nem mel jen ten pasivak tak se tam nedala skoro ani udrzet ruka - takze vrele doporucuju vetracek se vyplati - uz jen pro lepsi stabilitu (skousel sem OC a vetracek pomohl..)
Přes rok sem jel s Banshee bez ventilátoru jen s pasivem, a vše OK