je to grafika v notebooku zajima me realny vykon... dava se do Aceru... dik
Printable View
je to grafika v notebooku zajima me realny vykon... dava se do Aceru... dik
trochu specifikuj na co notebook budeš používat (kancelář, net, hry)
Integrovaná grafika Mirage2 (Xabre), takže něco podobného jako zde:
http://www.ocworkbench.com/2004/giga.../k8s760m-6.htm
http://www.ocworkbench.com/2004/giga...60M/q3-lfb.gif
Sdilene grafiky (tj. ty, co nemaji ani 16 MB vlastni pameti) maji vykon mezi GF 2 MX a GF 4 MX. Pokud chces hrat novejsi 3D hry, kup si notebook s plnohodnotnou grafikou (na trhu je uz dobry vyber).
EDIT: V grafu v predchozim prispevku by vykon odpovidal tomu prvnimu (64M UMA) - to "LFB" bude asi s vlastni pameti a "LFB + UMA" asi kombinace (vlastni pamet + moznost pouzit cast systemove).
dik... za ten graf.. no hrat nove 3Dhry nechci.. ale potrebuju aby ,e to stacilo na programingove zalezitosti... to je
CSko Source
Call of Duty
maximalne jeste Battle field vic nepotrebuju jsem vasnivy hrac ale na skole na to nemam cas proto svoje PC menim za notebook.
jak je na tom Extreme grafic 2 od Intela?
No pokud nesezenu neco starsiho s R9700 mobile tak pujdu asi do FX 5200 go.. to by melo byt v pohode ne?
Pokud na tom chceš hrát jakékoliv novější 3D hry, tak to chce aspoň Radeon IGP 9100, MR9000/9200 a nebo lepší.
Grafiky typu Intel Extr. se na hry vůbec nehodí, nemají u her dobrou podporu a jejich výkon je nedostatečný.
Se sdilenymi grafikami (krome tech, co pracuji se systemovou pameti v rezium dual-channel - treba Radeon 9100 IGP) na CS: Source a Call of Duty zapomen. To FX5200 a ty zminene Andurilem jsou uz v pohode. Grafika Intel Extreme 2 nestaci.Citace:
Původně odeslal pETSaa
bral jsem vykon podle kamose ktery na Intel Extreme 2 odehral cely prvni dil Undergrandu.. v hratelne kvalite.. ale mate pravdu budu koukat po lepsich grafikach
přesně to Call of duty a Battlefild potřebují "herní grafiku" Counter to zvládne.
musim rict, ze mne jede battlefield dost v pohode radeonu 7500 32mb :-)
zkousel sem i ut2003 pod linuxem, ale tam uz to bylo horsi... ale mozna by stacily vyladit ovladace a pod win by to mozna jelo lip
Ta ma ale vlastni pamet! To se srovnavat neda...Citace:
Původně odeslal wong
no mawa mi nabid krasnej notas s 9700 64MB.. ale za dost penez.. co rikate na Ati9000 IGP??? stacila by?
ptam se jako blbec ale nejaky kompletni test mobilnich grafik jsem nenasel..
http://notebook.cz/hwi32/ostatni.txt
myslim, ze k tomu neni co dodat :-)
jedna z najlepsich hernych grafik je go 6600, ktora dava cca 6k v 03 a este si ju mozete potaktovat ;) (to skore len na 1,6 dothane), rozhodne lepsia ako x600/9700
dik... kdo umi hledat ten najdeCitace:
Původně odeslal wong
ty 6600Go se ještě rozšíří ale chce to chvilku času
kdyz jsem u toho jak je to s naslednou vymenou grafiky v kompu.. pokud koupim notas s P-M 1,6Ghz tak mi asi vydrzi docela dlouho ale grafika bude chtit zmenu.. da se to u seriovych notasu vymenit? Borbone notebooky asi urcite ale ty nejsou k sehnani.
neda! jeste sem nevidel zadnej notebook, kterej by to umoznoval. grafika je primo na zakladni desce, takze bys musel asi vymenit celou zakladni desku a to je trochu drahej spasCitace:
Původně odeslal pETSaa
Grafiku na výměném modulu jsem zatím viděl jen u některých drahých modelů DELLu. Nenech se zmást, ani barebone notebooky ji nemají vyměnitelnou.
Vyber grafiky u nekterych modelu je pouze o tom, co ti pripajej na zakladni desku za cip :wink:. Jako vymenitelny modul je jen velmi zridka (drazsi Delly).
tak jo panove.. asi vim vse co jsem chtel.. a dekuju vam..
mozna jeste jedna vec na
Ladize a swarma... jak vam jedou hry jestli na tom hrajete.. jaky a jak dobre..??
Wong hry urcite ne co? ale R7500 se stejne spatne shani..
Ja nove hry vubec nehraju, mam jen par oblibenych z tech starych a freeware/shareware - me spis bavi hry delat :smoke:. Nicmene ze zvedavosti (a abych videl, kam se soucasne hry ubiraji) jsem zahral trochu Doom3 (dohral demo) a Half-Life2 (tak do 10-15 % hry) a muzu rict, ze pro takove hry potrebujes 512 MB RAM :) U mne treba Doom3 bezel 46 fps v 800x600 Medium detaily, ale to jen, kdyz jsem neusel vetsi kus cesty, protoze to pak swapoval disk :-(Citace:
Původně odeslal pETSaa
Tak vymenitelny grafiky do notasu existujou viz treba http://www.prolink.com.tw/english/products/VGA.htm (odscrollovat tak do pulky :wink: )
jestli se ale uz davaj do notasu tezko rict, vyrobci se k tomu nevyjadruji - jedine snad prestigio 1570 by melo mit MXM modul
Mno na tom mym se daj hrát hry úplně v poho. Ona se ta GeForce4Go420 nezdá :). V době, kdy já to kupoval šlo samo o trochu jiné hry, než dnes. staré UT a Q3 na tom běhali klidně i přes 100fps v 1024x768x32bit (CS tušim 100fps omezovačem). Jako nemůžu si vzpomenout, co všechno jsem na tom hrál potom, ale z toho co si pamatuju, tak NFS:U1 plynule v 800x600, Half-life2 plynule v 800x600 (na 1024x768 už to v některých lokacích nebylo nic moc), Doom3 jsem hrál jen demo, ale když se správně ořezali detaily, tak byl taky hratelnej v 800x600.