Teplota CPU AMD 1700+-2100+
Mám přetaktovaný procesor AMD TB 1700+ na 2100+ s Vc 1,65 a teplota v jádru procesoru je 62 Celsia při plném vytížení. Chladič používám Titan TTC-D5TB(TC) a ten je také dost teplý jeho teplota je 50 Celsia. Počítač maká bez problémů a nepadá. Při defaultním taktu a Vc je teplota v jádru 50 celsia a chladič má 43 Celsia. Mám se tou teplotou znepokojovat mě to připadá dost. Jinak tento druh procesoru má max. teplotu, kterou snese 85 celsia.Děkuji za názory.
Re: Teplota CPU AMD 1700+-2100+
Citace:
Původně odeslal jfk
Mám přetaktovaný procesor AMD TB 1700+ na 2100+ s Vc 1,65 a teplota v jádru procesoru je 62 Celsia při plném vytížení. Chladič používám Titan TTC-D5TB(TC) a ten je také dost teplý jeho teplota je 50 Celsia. Počítač maká bez problémů a nepadá. Při defaultním taktu a Vc je teplota v jádru 50 celsia a chladič má 43 Celsia. Mám se tou teplotou znepokojovat mě to připadá dost. Jinak tento druh procesoru má max. teplotu, kterou snese 85 celsia.Děkuji za názory.
Jestli mate desku EpoX, tak cidlo na teto desce ukazuje vyssi teplotu nez ve skutecnosti. Jestli ne tak se podivejte zda je dobre nasazen chladic s dobrou silikonovou pastou.
Me doma 1700+ na 2400+ hreje na 50 stupnu pri plnem zatizeni. Az budu mit chladic s medenym jadrem, tak to urcite klesne.
Re: Teplota CPU AMD 1700+-2100+
Citace:
Původně odeslal jfk
jestli je to opravdu z jadra tak muzes byt naprosto klidny