Prosim kdo mi muze nejak pomoci mam desku asus a 8 n sli deluxe a podarilo nebo spise nepodarilo se mi fleshnout bios a deska je kapud kdo mi prosim poradi nebo opravi fleshne nebo neco podobneho udela s deskou nebo chipem predem dekuji.
Printable View
Prosim kdo mi muze nejak pomoci mam desku asus a 8 n sli deluxe a podarilo nebo spise nepodarilo se mi fleshnout bios a deska je kapud kdo mi prosim poradi nebo opravi fleshne nebo neco podobneho udela s deskou nebo chipem predem dekuji.
zkousel jsi funkci Asus CrashFree BIOS 2 ? To jest dat orig. CD od desky do mechaniky ( pripadne disketu s BIOSem do mechaniky ) a pustit PC ? Samo by si to melo vyhledat BIOS na CD ( respektive FDD ) a flashnou znova. Samozrejme deska musi nabihat, jestli je uplne umrtvena tak jedine sehnat nekoho s programatorem na reflesh svabu, a nebo dodavatel na novy svab.
Mimochodem pises strasne. Aspon tecky zkus ...
jj to zabera ja som tak "odpraskol" BIOS na A7v880 a po vlozeni to same naflashovalo.treba skusit to origos CD
Cd nepomohlo tak jedine nejakej flasher a nahrat new bios asi nevi nekdo o nekom kdo se tim zabyva zatim dik.
DFI LANPARTY ULTRA D AMD 64 3000+(8x315) ARCTIC COOLING FREEZER 64 2X512 A-DATA(2,5 3 5 3)7:10 600MHz CLUB 3D 6600GT 570/1150
Vyndej z desky bios a dones ho do obchodu, kde maj pristroj na zapsani biosu primo do cipu... v praze to snad byvalo GM electronic
OPRAVA BIOSu programatorom do 24 hodín Uvedte prosím presný názov dosky a revíziu
XXX
nic v zlom ale toto je dost komercne.Ak mas nejaku takuto ponuku tak ho kontaktuj prosim na SS