potřebuju pořídit nějake teplovodivé lepidlo, potřebuju přilepit nějaký pasivy na GK a něco na desce. de mi o to jakým stylem to pak pude sundat a jak to bude držet.takže pokud máte někdo s něčím nějaké zkušenosti tak sem s nima 8-)
Printable View
potřebuju pořídit nějake teplovodivé lepidlo, potřebuju přilepit nějaký pasivy na GK a něco na desce. de mi o to jakým stylem to pak pude sundat a jak to bude držet.takže pokud máte někdo s něčím nějaké zkušenosti tak sem s nima 8-)
ak máš v pláne to neskôr dávať dole, tak by som odporučil obyčajné silikónové lepidlo, drží dobre a teplo vedie primerane. Druhá možnosť je obyčajná teplovodivá pasta a kvapka sekundového lepidla do rohov, ale to je na menšie odkryté jadro grafiky nepoužiteľné. Tretia možnosť je vyrobiť si sponky napr. z krúžku na kľúče, ale to je použiteľné len na pamäťové moduly bližšie okrajom karty.
Dvousložkový Zalman, stojí pár šlupek.
jak pevne drzi a jak lehce jde dolu?Citace:
Původně odeslal jan555
co treba oboustranne-lepici teplovodiva paska?
Na ty pozor, většina běžných (Primecooler a spol.) je ksindl, dobré jsou 3M a ShinEtsu.Citace:
Původně odeslal Ssnake
k tomu dvojzložkovému zalmanu, až s ním raz niečo prilepíš už nikdy to nedáš dole. viedla sa tu o tom diskusia a nepomôže ani zmraziť kartu v mrazničke či použiť mraziaci sprej :!:
ja sem mel tim Zalmanem prilepeny pasivy na pametech R9800SE a podarilo sem mi je vsechny sundat bez poskozeni karty, jde o to nebat se poradne zabrat
na kartě dejme tomu, ale když tim zalmanem prilepim chladic na CPU mofsety tak to asi dolů nedostanu že ?Citace:
Původně odeslal baros
k tomu zalmanu:
ja som s nim lepil ten pasiv na NB na grafu a po tyzdni z nej odpadol !!! este stastie ze to bola TNTcka a tej niakych 200°C len tak neublizi :lol: :lol: :lol:
vseobecne ten zalman nie je mozno az taky zly, ale kedze som povrch prebrusil, odmastil a nechal to zaschnut 2xtak dlho ako sa tam pisalo tak u mnadoveru uplne stratil
vseobecne pokial sa nejedna o chipy s extremnou tepelnou hustotou (CPU a GPUktore ma hole jadro) tak obycajny silikon uplne postacuje, len treba ratat ze musi aspon tyzden schnut !!! tiez odporucujem pouzit neutralny silikon pre istotu (ten najlacnejsi je zvacsa kysly)
mino