Ahoj,byl by nekdo prosim schopen zapnout FastWrite na MSI 745?V biosu tahle volba neni.Dokazal by nekdo zmodifikovat Bios?Prosim,pomozte...
Printable View
Ahoj,byl by nekdo prosim schopen zapnout FastWrite na MSI 745?V biosu tahle volba neni.Dokazal by nekdo zmodifikovat Bios?Prosim,pomozte...
Zkus stisknou F3 az budes v BIOSu, otevre to nejake polozky, ale mylsim, ze FW tam nebude.
Jinak to zkus zapnout ve SMARTGART nastaveni ovladacu...
A proc to chces i pres mrtvoly??
Pomocí F3 se ta volba nezobrazí a kdyz to zapnu ve SMARTGART(ale to jde jen u OMEG),tak se nic nemění.Dokáže to někdo zapnout nějak přes nějaký mod biosu?
aka sa ti z nej podarilo vymackat 166 fsb ? mne obcas haluzi tj nechce nabehnut ale je to 10H prime stable po nabehnuti ... tj ked nabehne je to ok
Podpora FW bývá u SISu vždy na stejném místě. Zkus wpcredit, najet na registr s offsetem D2 a bit 1 má význam 0-povoleno, 1-vypnuto.
Děkuji moc,funguje.Jeste si to budu muset nejak nastavit vw WPCRsetu a pak v klidu.RBR uz fici na High!Parada.Moc dekuju
za málo :wink:
Myslíš Richard Burns Rally- jak velký je to rozdíl?
RBR nejelo na High bez FW....Jen bych mel jeste mensi dotaz:Nevis ktery Offset a Bit zapina Memory Interleaving?Dekuju
Jestli mas nejaky PCR soubor,mohl bys mi jej poslat?At uz vas neotravuju.Dekuju
Mám jen pcr pro 735, ale snad to bude stejné.
www.gindex.org/data/10390735.PCR
SIS nepodporuje memory interleaving.
Asi jsem lama, ale kdyz zmenim v WPCRsetu bit1 u D2(a potvrdim), tak se mi FastWrite nezapne :? (koukal jsem v Sandre a RBR taky nejde)
Ja s ni jedu uz roky na 166FSB, obcas se stane ze se z niceho nic resetne, ale to bude spis pametma :?Citace:
Původně odeslal Sharker