Wifi plechovka a zapojení kabelu
Mám APčko, plechovku a 75ohm koax kabel. Mám dva dotazy:
jak zapojit kabel na straně APčka? nevím, zda mají všechna APčka zapojení stejné, - konektor je samec, proto mám problém s připojením s kabelem, kde je uprostřed signální drát a okolo stínící oplet. Asi se tam hodí nějaká převlečná matice - jaká to prosím je a kde se dá sehnat?
To samé na straně plechovky - má se oplet kabelu spojit s plechovkou a signální drát koaxu odizolovaně dovnitř plechovky? (weby s tématikou výroby plechovky jsem viděl)
Snad jsem popsal svůj problém správně... :roll:
Re: Wifi plechovka a zapojení kabelu
Citace:
Původně odeslal Louis
Mám APčko, plechovku a 75ohm koax kabel. Mám dva dotazy:
jak zapojit kabel na straně APčka? nevím, zda mají všechna APčka zapojení
To samé na straně plechovky - má se oplet kabelu spojit s plechovkou a
No prevlecna matice asi ne, kup si konektor, krimplovaci kupuju okolo 40korun ve 100kach, v kuse okolo 100,-. Sroubovaci muze byt problem,
ale v prodejne kde si koupis konektor, ti ho snad za maly baksis i nakrimplujou.
Na druhy strane to tak muzes udelat, ale setri teplem, pokud se ti roztavi
izolace stredniho vodice, budes mit problem. (a to neresim drobnost, ze kabel ma mit 50Ohmu a ne 75.
Citace:
Původně odeslal hwsoft
(a to neresim drobnost, ze kabel ma mit 50Ohmu a ne 75.
lol dobra drobnost :D aby si tim neupek koncak ...
Citace:
Původně odeslal Louis
jak zapojit kabel na straně APčka?
ja to spravil jednoducho, pouzil som nato antenku dodavanu ku wifi ktoru som porezal...
Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
Citace:
Původně odeslal hwsoft
(a to neresim drobnost, ze kabel ma mit 50Ohmu a ne 75.
lol dobra drobnost :D aby si tim neupek koncak ...
Proc by ho upekl? Bude mit jen horsi CSV, a snizi si vykon a zvysi sum. Ale jinak to je celkem OK, na malou vzdalenost mu to vadit nebude,tak jako ty dalsi prasarny :).