Zdravim,
mam ATI TV Wonder ale nemam k ni origos antenu, dokaze mi nekdo poradit co potrebuji abych neco chytil ??? Zkousel sem tam zapojit obycejnou koax prodluzku, ale nic. Moc se v tehle vecem nevyznam. PLs poradte
Printable View
Zdravim,
mam ATI TV Wonder ale nemam k ni origos antenu, dokaze mi nekdo poradit co potrebuji abych neco chytil ??? Zkousel sem tam zapojit obycejnou koax prodluzku, ale nic. Moc se v tehle vecem nevyznam. PLs poradte
Co to znamena "origos antenu"?
Nic takovyho se k ni nedodava. Ma klasickej koaxialni vstup, takze potrebujes normalni antenu (venkovni, domaci) propojenou s TV Wonder koaxem.
.. a jeste pokud mozno dobry pokryti signalem, tyhle tunery jsou dost narocny na kvalitni prijem, to znamena, ze vetsina stolnich TV bude na stejnou obyc antenu hrat vizualne lepe, nehlede na to, ze na monitoru pocitace se i akceptovatelnej obraz na bezny TV bude zdat horsi. Srovnatelnou citlivost a kvalitu obrazu i na horsi antenu maj az TV karty s chipsetama Philips SAA 71xxCitace:
Původně odeslal daso
..moje zkusenost...
to jen pro to, aby ses pripadne nedivil, pokud obraz na PC nebude suoer, zatimco na TV na stejnou antenu budes v klidu koukat :)