Poradte nejaký dobrý chladič na tuto grafiku. na fore je toho dosť ale ja uz som z toho zblbnuty. skuste tak do 500-Sk. zajtra si ju musim zobtrat z obchodu lebo mi dlžia peniaze. tak poradte please!!!!!!!!!!!!
Printable View
Poradte nejaký dobrý chladič na tuto grafiku. na fore je toho dosť ale ja uz som z toho zblbnuty. skuste tak do 500-Sk. zajtra si ju musim zobtrat z obchodu lebo mi dlžia peniaze. tak poradte please!!!!!!!!!!!!
Ja myslim ze nejlepsi by byl nejaky mensi medeny pasiv s primerenym ofukem, to musi jadru bohate stacit....kdyz se kouknes na original co tam je za papirak...
AC VGA Silencer?
Citace:
Původně odeslal falcon
ja ani neviem co to je,je to aktiv a pre potesenie oka svieti na modro. haha. Zatail mam 400/235 ale chcem tomu este pridat takze musim nieco kupi. dufam len ze to pomoze aj pamatiam.
Zeby VGA Silencer Rev. 3. Ide na tuto kartu bez uprav? aka je asi jeho cena+-?
Ja ho tam mam taky, ale je treba ho trochu poupravit pilnikem ;D jinak myslim, ze je to chlazeni vic nez dostacujici i na min. otacky. btw cena je cca 350Kc
Tak fajn zajtra ho zoberiem. bude piatok 13-teho tak dufam za sa nic nepo... . Dik.
ja som ho teda pilnikom neupravoval...a sadne v pohoCitace:
Původně odeslal falcon
musim podotknut ze nexladi pamate!!! VGA silencer
jj sem na tom stejně...Citace:
Původně odeslal Yogi_1
mate niekto skusenost s: Thermaltake Giant III. www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm
tak to je maso ale na radeon 9550 je to dle mě trochu moc.......teda moc......teda dost....jako asi hodně moc....;))))