cus
konkretne se mi jedna o to, ze nikde nemuzu najit funkcni ovladac pro Sata Raid - Silicon Image Sil3114 <int. na LanParty nF4 SLI-DR a na mnoha jinych nF4 MoBo>
rozchodil jste to uz nekdo??? ???
mate nejake zkusenosti ???
diky za info
-= DoDo =-
Printable View
cus
konkretne se mi jedna o to, ze nikde nemuzu najit funkcni ovladac pro Sata Raid - Silicon Image Sil3114 <int. na LanParty nF4 SLI-DR a na mnoha jinych nF4 MoBo>
rozchodil jste to uz nekdo??? ???
mate nejake zkusenosti ???
diky za info
-= DoDo =-
keby si pouzil mozog tak si vsimnes ze tam mas aj dalsi sata raid radic by nV ;) ten ovladace ma :roll:
Kdyby si pouzil mozek ty, tak mu poradis ze tenhle ovladac existuje a staci jen pohledat, kazdy nemuze(nechce vyuzivat nvidia SATA raid) treba jen proto ze ma vice nez jen "pouhe" 4 SATA disky.Citace:
Původně odeslal MadCap
Jinak ovladace na tvuj zminovany raid jsou tady http://www.short-media.com/download.php?dc=62 ENJOY!
Edit: sorry chybne jsem si to nacetl z historie, moc se omlouvam, ted by melo byt vse v poradku!
no tak ja som dnes instaloval kit na X2 a tam zrovna boli fajn pokyny ze sa to ma vypnut lebo neni full podpora hw vendorov ... nevidim ale jediny dovod preco pouzivat sil3114 ked to je stary model, ktory je oproti tomu integrovany dost shitovy a prevadzkovat na nom zrovna raid je fakt napadite potom :roll: neviem ako na DFI ale na casti nf4 dosiek je dokonca cez pci pripojeny, to je fuckt terno teda ;)
btw.> link by neGryk ukazuje na nejake audio ovladace, ked uz za niekoho mam robit google pracu tak http://www.siimage.com/support/downl...=1&sataraid=0& ale nechapem potom preco to v tych papieroch tak bolo ;D
Nerobim tady za nekoho praci, a kdyz udelam chybu rad to priznam a v puvodnim postu opravim, ale stve me ta vec, ze takovyhle rozumny post nemuzes napsat rovnou a mluvis tam neco o mozku a podobnejch pytlovinach. Ja bych taky SIL 3114 nepouzil (nezapomenu na trapeni z jeho predchudcem a hodiny a hodiny rozcilovani), ale kdyz ma nekdo vice nez 4 disky tak mu proste nic jineho nezbyva ( teda muze si koupit nejake externi reseni), ale tohle jsi opomenul, jelikoz proti tomu neexistuje argument :-D. No tak koncim s tohuhle peknou debatou.Citace:
Původně odeslal MadCap
to MadCap:
je videt, ze nemas zadne zkusenosti s DFI nf4 deskami, jinak by jsi vedel, ze pri vyssim pretaktovani nforce raid dela problemy....
proto se vyuziva SilImg 3114...
takze o tom pouzivani mozku.... ;D
to neGryk:
diky za typ@tip...vyzkousim...
-= DoDo =-
...platilo vazne pro tebe >:} :mweheh:Citace:
Původně odeslal DoDo1
ceska gramatika pripousti oba twary - typ i tipCitace:
Původně odeslal PetrT
< a to jak pro slova odvozena od TIPOVAT tak i od TYP >
je az s podivem, ze u nas se lidi nikdy nenauci, ze na forech se gramaticke chyby jinych neopravuji....je to zaklad slusnosti... :|