kamarat ma tuto epoxu
Problem je ked nainstaluje win sietovka prima ale neodosiela
ak tam da linuxi tak to bezi ok v com by mohol byt problem ???
Dik KOVO
Printable View
kamarat ma tuto epoxu
Problem je ked nainstaluje win sietovka prima ale neodosiela
ak tam da linuxi tak to bezi ok v com by mohol byt problem ???
Dik KOVO
To sa stalo presne aj mne. Netusim ako to rozchodit pod win.Vyriesil som to zatial kupov sietovky, ale zaujimalo by ma o co ide ???
kamos mi volal ze mu to uz ide pri boot sa to seklo restartlo a uz to bezi ;DCitace:
Původně odeslal Hatatitla
vyskusaj linux
No mne nepomohlo nic take jednoduche. Je to dlhodoby problem ktory som uz neriesil, ako som pisal. Len som veril ze sa to tu nejak vyriesi.
hmm a co tak skusit ine ovladace??
vyskusali sa snat vsetky ovladace :?Citace:
Původně odeslal ricixxx
Skusal som rozne ovladace na danu int. sietovku
???Citace:
no tak uz len reklamacia
To som chvilu tiez zvazoval ale potom som sa na to vysr*l.Kvoli takej blbosti nemozem byt mesiac bez compu.
S toho si nic nedělej ja mam taky Epox,ale s nForce 4 a děla mi to to samý,
skusil sem i kabel switch,bios na desce,poslední nforce drivery a stejně nic
Ted taky jedu na sítovku v PCI.Taky nevim co s tim :-( Ale do reklamace se
mi taky nechce. Má eště někdo nějakej nápad! ???
No ja som zatial asi lucky boy mam 8rda3+ a obe LAN ficia zatial bez problemov cca 2 roky. Ja na vasom mieste nevaham a vyreklamujem to uz len z toho dovodu ze mozno by som dostal lepsie dosku kedze 8rda sa uz nevyrabaju :)
Podobny problem pomahala resit zmena MAC adresy, tusim ze u tohoto modelu je to v BIOSu mozne. MAC adresa jednotlivych adapteru obvykle byva uvedena primo na desce na nejake nalepce.
Citace:
Tak toto tiez nepomohlo. Sietovka proste len vysiela ale neprijima. Nieco podobne sa mi raz stalo s PCI sietovkov. Vtedy som preinstaloval WIN a pomohlo to. Ale u tejto vstavanej nepomohlo ani to.
Tak nikto nic nezistil ako sa to da rozbehat ???
Kamarat ma proste stastie pri nabehu Win sa resetla masina a po nabehu uz sietovka bezala ;D