Aké čerpadlo by ste mi doporučili? Eheim je veľmi drahý, predstavoval by som si tak do 600 Sk.Dá sa vôbec za takú cenu nejaké schopné zohnať? Waterblock bude klasický had.
Printable View
Aké čerpadlo by ste mi doporučili? Eheim je veľmi drahý, predstavoval by som si tak do 600 Sk.Dá sa vôbec za takú cenu nejaké schopné zohnať? Waterblock bude klasický had.
Ake cerpadlo si predstavujes? Prietokove, ale ponorne?? Ak ponorne, tak za cca 600Sk mam Sicce NOVA. Vytlak ma vyborny, taham 0,8m do vysky a prietok je hooodne dobry....
Ked zozenies tak Eheim compact 300, ak nie tak Sicce NOVA .. lepsie za tu cenu neozenies .. ale stejne si mylim ze casom si kupis nejake poriadne :wink:
Ponorný eheim nie je taký drahý, ako to už odznelo, ja mám dobré skúsenosti s čerpadlami a filtrami atman. Cena je poznateľne nižšia ako u Eheimu...
Čerpadlo sa dá výhodne kúpiť v nejakej akvaristickej predajni... Alebo niekde ako napr. www.akvashop.sk
.. janko_hrasko ma pravdu, raci si posetri na poradny cerpadlo a pak to uz nemusis resit...Citace:
Původně odeslal janko_hrasko