Dobrý den, jsem v biosu a on se sekne.
Je to nepravidelné.
Nevíte čím to může být.
Děkuji.
Printable View
Dobrý den, jsem v biosu a on se sekne.
Je to nepravidelné.
Nevíte čím to může být.
Děkuji.
nevime....
seka se to jen v biosu? nebo i jinde? jaky je ostatni hw ( nejzajimavejsi je asi cpu a chladic - je spravne nasazeny ) atd atd.
moje oblibena hlaska > vesteckou kouli tu vazne nemame :roll:
No ono to muze byt tim, ze tato mATX deska je uplne maximalni shit, je to proste total paskvil .... Mel jsem jich v ruce asi 5 a vsechny meli nejakou fatal chybu, nekdy se divim, co se sem vubec dovazi ......
Myslim to uplne vazne, ale abych jen neprudil, koukals na kondiky ???
Jsou OK ? Tady u ty desky odchazej porad ....
Jinak posledni bios a clear cmos, jednu kvalitni ram a FSB na 100MHz, seka-li se, hod to do kose ....
Díval jsem se na kondíky a dva jsou nafouklé.Citace:
Původně odeslal svaca
Dají se vyměnit nebo to má radčí vzít a hodit do kontajneru celé?
dík
tak si vem pajecku ( nikoliv pistolovou trafopajku ), sezen si ty dva kondiky a vymen je.
Tiez tu mam jednu MS-6340 - a suhlasim s tym, ze je to poriadny shit. Po zapnuti funguje a obcas zamrzne, postupne je mrznutie stale castejsie a nakoniec sa nedostane ani cez POST. Ked vychladne, tak zase funguje. Kondenzatory nie su nafuknute...
Mam taky mATX desku a ta mi ted nedavno zastavila pry detekovani IDE zarizeni, zastavila se uprostred slova drives, presneji dri, tak jsem zmackl enter a to slova cely post normalne dojel a vse OK.
BTW. Ak ma niekto tuto dosku (najlepsie verziu 1), pozrite pls do hardware monitoru v BIOSe (PC Health), ake to ukazuje napatie pri 2,5V.