stydím se, nenašel jsem - ale je něco pro Nvidii, jako Atitraytool / Atitool pro Radeony?
Printable View
stydím se, nenašel jsem - ale je něco pro Nvidii, jako Atitraytool / Atitool pro Radeony?
Zkus Coolbits.Najdeš ho třeba na www.guru3d.com
Riva Tuner
myslel jsem nějaký soft, který sám zatěžuje jádro a paměti a SÁM přidává frekvenci do té doby, než objeví artefakty.
Coolbits má funkci automatického přetaktování.Sám ti přetaktoje jádro i paměti na bezpečnou hodnotu
Afaik zatim nic takovýho neni,+- by to mohly zastat coolbits,ale stačí se spolehnout na svoje oko :wink:Citace:
Původně odeslal Jsykora
Coolbits snad jen upraví registry - a pak můžeš ručně v ovladačích Nvidie pomocí šoupátek upravovat OC grafiky, nebo ne? Ale nic automatického jsem neobjevil. :?:
Je tam tlačítko pro automatický zjištění frekvencí, ale těžko říct jestli se tomu dá věřit, protože ty takty zjistí během cca 1-2minut. tak to zkus, pak projeď marky a uvidíš :wink:Citace:
Původně odeslal Jsykora
me to naslo pohodovy frekvence, vic uz jsem dat nemohl=>pak se objevovaly artefaktyCitace:
Původně odeslal Exp
je to hodne o chlazeni
No mě to právě nastavilo "artifact full" frekvenci,tak tomu moc nevěřim.Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
uz som to raz riesil tu
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=68352
díky Champione, jak koukám, žádný soft alá Ati(tray)tool pro Nvidii není. Mno, nastavím to od oka... :?
Mno koukni na guru3D.com a podivej se tam po alternativních ForceWarech. Většinou mají možnost automatického OC. Jak se říká kdo hledá najde 8-)