Predelal sem PC do novyho casu a po nejake dobe PC zatuhne.Chalezim to neni,pameti a SMART disku ok.Naformatl sem disk a naistaloval znovu XP.Chvilku to zas jelo ok,ale to zas dela..neusite nekdo co s tim?
Printable View
Predelal sem PC do novyho casu a po nejake dobe PC zatuhne.Chalezim to neni,pameti a SMART disku ok.Naformatl sem disk a naistaloval znovu XP.Chvilku to zas jelo ok,ale to zas dela..neusite nekdo co s tim?
Predtim bylo ve starym casu vse OK?
Jestli jo, tak mas asi nekde studenak, pac mne se to stavalo vcelku casto, zniceho nic po dvou mesicich fungovani to zatuhne, u mne staci drbnout do ramky a je vse OK :wink:
Studenak je co? :D
To znamena, ze nekde je, treba na pinu ramky, nedokonaly dotyk. Mozna placam, dyztak mne opravte :-)Citace:
Původně odeslal butcherson
Proste nevodivy spoj.Citace:
Mno jeste mi napada, ze nikdo nezminil, jestli treba s novou bednou nesel i novy zdroj? A nemuze treba byt vtahu ten?
Nespravne provedeny pajeny spoj, pozna se tak ze cin nema lesklou stribrnou barvu, ale je matny jakoby nasedly. Stava se to obvykle pri nedostatecnem (nebo naopak nadmernem) prohrati spoje behem pajeni, proto se to jmenuje studenak.Citace:
U prumyslove vyroby plosnaku se klasicke pajeni prakticky nepouziva, pouze kdyz je do desky treba pripajet drat nebo tak neco, zbytek se dela jinymi postupy ktere zarucuji rovnomerne ohrati (cinova vlna apod.), moznost ze automat pri spravnem nastaveni udela studenak nestoji ani za rec. Nicmene nahoda je blbec a jak asi chapes, ta temer neni v silach bezneho cloveka na desce rozsahu motherboardu studeny spoj najit :-( .
no trosku te usmernim. v prumyslove vyrobe se pouziva i rucni pajeni. nektere soucastky ( trebas velke konektory a jine plastove soucastky ) do pajeci vlny bud nesmi, anebo se strojove osadit dost dobre nedaji.Citace:
Původně odeslal vendiik
Hm,uz me to stve..je to fakt divny.Dneska se pry pocitac sam nekolikrat zapl ???
Jinak zdroj je novej Chief..byl origos v casu co mam v podpisu.
To vyzera na ten zdroj.Citace:
jestli muzes vytahni starej zdroj a zkus ho pouzit.
vzdycky hledej po "prestavbe" chybu v necem novym :) paklize to predtim fungovalo a ted ne a je novej vlastne jen zdroj videl bych to na jeho problem
Nemuze to byt grafikou?Kamos ma inno a pry to delaji..ja mam teda leadtek,ale on ma uplne stejny problemy jak ja.Jinak treba pri hrach me to nikdy nevytuhlo..vzdy jenom na plose v XP
No ked sa sam zapina pocitac tak to grafickou nebude urcite zdrojom ,,
zdroj sam o sobe nemusi byt spatny, ale uz se tu nekolikrat objevily zdroje co se nemely radi se zakladni deskou, nejlepsi je ale vymenit ten zdroj. ;D
nejlepsi je zkouset, co to muze zpusobovatCitace:
Původně odeslal kidd.hombre
takze jit pekne od komponenty ke komponente a zkouset az to prestane delat
jinak to asi tezko zjistis
zacal bych zdrojem
No musim splasit zdroj,proto to tak dlouho trva..Jinak z repraku je pri tom vytuhnuti slyset vysokej ton..piska proste no :? Zkusim ten zdroj,snad to bude tim a reklamuju to
Tak zdroj nic..nevim kde je problem.Tuhne to daleko vic kdyz mam zaply DC..nevim proc.Ale kdyz ho zaply nemam,tak tuhne taky,ale tak o 80%min..
Me se obcas stavalo, ze pocitac se resetl sam od sebe (nebyla to chyba woken). Na zahadu jsem nemohl dlouho prijit a pak me napadlo, ze muze byt lehce zkrouceny board. Tak jsem povolil vsechny sroubky a znovu je utahl. Od te doby se to samo neresetlo. Takze si myslim, ze zavada muze byt podobna.