Mám zostavu,ktorá je na 8x329Mhz úplne stabilná,až na to že keď zapnem počítač,tak asi 3x my vyhodí bluedeath,a až potom komp normálne nabehne a bude primestable.windowsom to asi nebude,lebo som už 4x reinštaloval..čím asi? :?
Printable View
Mám zostavu,ktorá je na 8x329Mhz úplne stabilná,až na to že keď zapnem počítač,tak asi 3x my vyhodí bluedeath,a až potom komp normálne nabehne a bude primestable.windowsom to asi nebude,lebo som už 4x reinštaloval..čím asi? :?
Nevim jestli je problém stejnej, ale podobně se mi projevuje Tbred 145x12,5 MHz. Sice najede nejpozdějc na druhej pokus, ale dělá to dost často. Jo a eště jeden poznatek, když je v místnosti chladnějc (když mám do rána otevřený okno), tak nenaběhne napoprvé vpodstatě nikdy. Že by to nemělo rádo zimu ???
hmmm...a co nejake USB zariadneia? mne to robil gamepad ...trvalo 1/3 roka nez som na to prisiel ...pri starte 3xbsod potom normal stable ... bez gamepadu islo vsetko v poho :o
Treba nechat napojene len zakladne veci, nie(volanty , tlaciarne....) a testovat. Potom ich postupne pridavat :wink:
Mne sa to stavalo na starej K7S5A. SIS 735 chipset pri istom napeti doslova neznasal niektore teploty.. Pomahal na to jeden odpor, ktory upravil napetie. Alebo znizit alebo zvysit teplotu. Tak som ho este schladil.. ;DCitace:
Původně odeslal Peca-on-line
To by mohlo bejt ono, já mám M848a 2.1 takže SiS 748, už alespoň vím na co se zaměřit.Citace:
Původně odeslal Bifur
a nevie náhodou niekto,kde sa nastavuje delička na pamate?lebo u mojej dosky frekvencia pamate zavisi od procesoru/inde asi ako:)/a to sa nastavuje samo automaticky.teraz som na 2650>311x8,5 a delicka na pamate je 2650/13>203Mhy pre pamate.nemohol by som nastavit delicku rucne na 12?a ak ano,tak kde?
Toto je velmi casty problem...vzdy kdyz taktuju pocitac, tak to nastavim tak, ze vse funguje OK, ale studeny starty to dost casto nedava...jednou to bylo pameti, jindy zrejmne MB..
jj me treba ted vubec na DFI nenajizdi na prvni start grafika... vzdycky az napodruhe, ale kdyz jsem mel MSIcko tak to behalo v pohode tak nevim. Vetsinou mi jede komp od rana do vecera takze mi to moc nevadi...Citace:
Původně odeslal Petrik
Me se pocitac obcas pri startu hned kousnul. Vypnout, zapnout a bylo to OK. Spravilo to napeti o 0,025v vysi.