Snazim se rozchodit K6 300Mhz a Windows XP. Deska FIC PA-2013, 192 SDRAM.... Vzdycky to zmrzne asi po 15ti minutach, je to prilis pomale pro XP nebo problem je jinde???
Printable View
Snazim se rozchodit K6 300Mhz a Windows XP. Deska FIC PA-2013, 192 SDRAM.... Vzdycky to zmrzne asi po 15ti minutach, je to prilis pomale pro XP nebo problem je jinde???
Tak mam pocit, ze to zavinila jedna memory - ted to vypada, ze je to vsechno v poradku.
nevidim duvod proc by to nemelo jet.....XPckam je celkem putno jakej mas procak...zalezi na pametech a rychlost tech woken taky zalezi na hadru.....jak pises bude to asi ta pamet ;)
ja jsem nainstaloval XPcka i na P I 233 :-D to byla rychlost kua ani net to nestihalo mel jsem 156MB RAM
ja to skusel na CELERU 300(bez Cache l2) a malem sem si ukaák bylo tam 128Mb ram a bylo to los-Šnekos ;DCitace:
Původně odeslal vyhul
no nejlepsi sou XPcka na hadru s 5400 otackama :lol: :evil:
ja jsem instaloval XPcka na K6-2 300MHz, 128MB ram, BIV 40GB a beha to v poho bez problemu a docela i slusne...tedy v ramci moznosti teto sestavy ;D
co je na tom spatnyho ??? ja mam 5400otackovej seagate a nevim asi to neni nejrychlejsi ale ze by se to nejak sralo to taky ne :wink:Citace:
Původně odeslal rombo
Mam taky 5400ot hadr, a uz me to ale zacina s**t, pri swapovani se to nekdy cely skoro zastavi.
Tomu hovorim sebavedomie :o ;D . Ja na taku masinu by som neinstaloval ani 98-cku ;D .Citace:
Původně odeslal vyhul
:-D no ja taky ne ale kdyz to byl compaq a tam je to slozity tam dostat urcity system,pac si musis stahnou spesl diskety kterejma si vytvoris takovy jako bootmenu ci co nebo jakysi bios,a jinej system nez XP tam bez toho nesel a ja jsem se stim nechtel sra.t stejne to bylo na par dni...Citace:
Původně odeslal Toxic
Otec ma XP na Cirxu PR300 a 128MR ram a HDD 5400ot Samsung navic v PIO rezimu!!! KOTEL!!!!
PIO :-D :lol:Citace:
Původně odeslal PhoB
A to aj niečo na tom robí ? ??? Veď v PIO móde musí mať z toho systému sériu pohľadníc... :wink:Citace:
Původně odeslal PhoB
Hihi, W98SE mě běhalo naprosto krásně na AMD K6/266, deska DTK PAM0057i (i430TX) a 128MB RAM. Měl jsem v tom dvě grafárny, Matrox Mystique 2MB + Voodoo 2 12MB, AWE 64, CD-ROM TEAC 532E a Barracudu 4300MB/7200ot. Bezproblémovej stroj. Ještě Quake 2 na tom šel celkem slušně zahrát .... Ale teď jsem už tak zmlsanej, že mi nestačí ani AGOIA 1600@1900+ ;DCitace:
Původně odeslal Toxic
98čku som mal aj na 486DX120... Ale mal som málo RAMky - 16MB, tak som tam musel dať zase 95ku...Citace:
Původně odeslal Halen
A to, že dnes potrebujeme takéto stroje je aj tým, že ani softvér nedostane z PC maximum... Voľakedy som rozmýšlaľ, či namiesto nejakých funkcií v Céčku tam nedať trochu assembleru, nech to ide rýchlejšie - dnes by som navrhol, nech si užívatelia kúpia rýchlejší komp... :wink:
Trochu bokem - kolik bodů dostaneš s tvojí sestavy v 3DMk2001 ? XP2000+ a O/C MX460 To by mě docela zajímalo. BTW - já z toho svýho vyždímu 6500.Citace:
Původně odeslal LtK
JJ to ses trefil, hlavne je to nejlepsi kdyz hejbe s nejakym oknem:)Citace:
Původně odeslal LtK
Bohuzel DMA nejde zapnout:( nekompatabilita win a SiS530 chipsetu.
PS: a jestli chces fakt dorazit, protoze ma tenhle komp v praci tak tam ma zavedeny ISDN...ten komp je pomalejsi nez ten net....ja mam doma modem a stranky mi nabihaj rychlejc :oops:
2 Halen: Netuším, púšťal som to dávno, ale myslím že to bolo asi 6700-6800...
MX460 beží so štandardným chladením na tých 330 core, 600 mem... Možno by som pridal ešte pár MHz navyše, ale zase by to chcelo dodatočné úpravy do chladenia karty a výkon by to aj tak adekvátny cene úprav nemalo... :wink:
Hlavne, že to ide stable... :wink: