Re: tal mám tu novou F-419ku
Citace:
Původně odeslal Geralt10
inzerovaná rychlost 12ms, subjektivně to na hry úplně v pohodě stačí (GTA-SA) jinak krásný sytý barvy, jsem ohromně spokojenej
Tento monitor bych si taky rád koupil. Mohl bys prosím napsat trochu více dojmů? Jaký to má typ obrazovky? Na stránkách výrobce udávají 16,7mil barev, tedy asi MVA. Ale s odezvou 4/8 ms? Není v tom nějaký trik? Taky prý nemá moc stabilní stojan?
Re: tal mám tu novou F-419ku
Citace:
Původně odeslal letec
Tento monitor bych si taky rád koupil. Mohl bys prosím napsat trochu více dojmů? Jaký to má typ obrazovky? Na stránkách výrobce udávají 16,7mil barev, tedy asi MVA. Ale s odezvou 4/8 ms? Není v tom nějaký trik? Taky prý nemá moc stabilní stojan?
Mám ho doma, ale pořád nevím jestli to je 12ms verze. Na krabici je nálepka 12ms, na zadní straně panelu je R12, ale nevím nevím.
Subjektivně vypadá moc dobře, je dost přesvětlen, takže je nutné nastavit jas/kontrast na malé hodnoty.
Barvičky má výborné, na filmy se kouká skvěla a NFS Most Wanted běhá taky bez viditelného mazání.
Za cenu 8300 Kč s DPH (jak jsem ho sehnal, zkoušel jsem i vadné pixely) je naprosto super!