-
Case Colors It
Mate nekdo nejake zkusenosti s touhle case? Konkretne Colors it ATX-G8015C?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30456
Me se takhle z obrazku hodne libi a cena take neni vubec spatna. Kdyby ji nekdo mel a napsal k ni par slov, byl bych vdecny :)
-
no takze co jsem o nich slysel :)
1) nedrzi dvirka
2) zdroj je maximalni SHIT! Dokonce nekomu vyhorel uz po 10min!! Po rozbrani, ma prej uplne strasne provedeni.. a neucine pasivy.. proste tohohle bych se bal nejvice! Uvedom si ze ti to muze vodpalit cele PC :!:
a bude toho asi jeste dost, ale jinak to vypada fakt pekne :lol:
-
Tak zdroj bych tam dal samosebou jiny, tamtomu noname bych neveril. Asi se cena musi nekde promitnout, holt je pekna a levna :)
-
zkus to koupit přes www.rsc-computers.cz, možná ti to radim prodá bez zdroje pod litr.
-
ja ji mam a zdroj jsem samozrejme VYMENIL. Pokud jde o ty dvirka zdaji se byt DOBRY, uz ji mam asi mesic a v poho a to ty dvirka oteviram CASTO. A korat co se mi nelibi jsou vetracky:-)), ty jsem hned VYHODIL
-
lord deathskull: a jinak teda vsechno ok? :) Kopil by sis ji po zkusenostech znovu? :) Vetracky jsou taky na prd jo? No to se take da ocekavat.
Asi si ji nakonec poridim.
-
v czc patri mezi nejcaste prodavane skrine, na fotkach vypada celkem pekne ale ve skutecnosti hur. ty packy co jsou vzadu u zaslepek nedrzi vetsinu grafik takze je potreba je stejne vyndat. je postavena z tenky a ostrych plechu