Nevite co s tim je asi 2 a pul mesice mam tak asi 2 dny do tydne tak od 18.00-22.00 vysoky pingy kolem 150ms ale posledno tyden je to hruza, mel sem to kazdy den od 16.00-22.00 ale dneska mam od rana ping 300ms a s tim se neda hrat . . .
Printable View
Nevite co s tim je asi 2 a pul mesice mam tak asi 2 dny do tydne tak od 18.00-22.00 vysoky pingy kolem 150ms ale posledno tyden je to hruza, mel sem to kazdy den od 16.00-22.00 ale dneska mam od rana ping 300ms a s tim se neda hrat . . .
No jedine co k ti k tomu mohu rict, ze nejsi jedinej, jak zacali zvedat rychlost tak je to horsi a horsi, kdyz bylo jeste 3/4 Mbps tak to bylo bez problemu. Pravda, ze posledni tyden se jim to se.e nejak vic.
Kód:Statistika ping pro 212.80.76.3:
Pakety: Odeslané = 104, Přijaté = 102, Ztracené = 2 (ztráta 1%)
Přibližná doba do přijetí odezvy v milisekundách:
Minimum = 153ms, Maximum = 196ms, Průměr = 169ms
Vubec jsem si toho nevsimnul(nehraju hry po netu), ale ted mam na seznam pingy mezi 170-200ms. Driv jsem mel 10-20ms.Citace:
Původně odeslal elemeNt
ja si teda nestezuju (mam chello classic)
http://www.commander-art.com/chello.gif
pingy mam tak 20-50ms na servery live for speed, jinak nic jineho nehraju.
Seznam.cz vam ted nereknu, bo stahuju
EDIT: ted koukam ze ping je i na ty strance z DSL. Tak vidite :D
(btw ale nekdy to jede max 780kbit a FUP mi tedka dali uz 14. v mesici takze tragedie :evil: . kdyz ale restartujou tak je to huste)
Ja nechapu za co platim ty penize kdyz mam stejnou odezvu jak pres mobil . . .
je to jak kdy, nekdy staci, aby se v tom hrabali a jde to fakt mizerně...
edit: mam takovej pocit ze to chello uz neutahne taky to blne nejen vysokej ping ale i pomalejsi up atd :evil:
za posledni mesic slo UPC strasne dolu.. na nekterejch CZ serverech i 100ka a v zahranici sem jednou hral se 400 ( spis nehral ne hral)
Asi to dost závisí na lokalitě. Já mám od Chella Megabit a pingy na výše zmíněnou adresu jsou naprosto v pohodě:
Statistika ping pro 212.80.76.3:
Pakety: Odeslané = 4, Přijaté = 4, Ztracené = 0
Přibližná doba do přijetí odezvy v milisekundác
Minimum = 8ms, Maximum = 9ms, Průměr = 8ms
no v tomto momente su pingy v pohode >
--- 212.80.76.3 ping statistics ---
10 packets transmitted, 10 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max = 11.1/12.7/15.1 ms
ake su inokedy neviem, nehram :) ale mna stve ina vec, od zmeny ip (mal som tak rok jednu a potom jedneho dna sup zmenili ju) sa mi pravidelne cykluju dve ip adresy :( proste x.x.x.161 x.x.x.231 tusim a tak 2x tyzdenne :roll: )
ja mam zmenu tak jednou za 4 mesice..
no v mojom pripade je ta zmena nepochopitelna, mam linuxovi router a jedneho dna proste prestal ist net, bolo to preto, ze server sa rozhodol zmenit ip (preco?) a nepovedal o tom klientovi a tym ze zmenil aj branu tak prestal ist net a sam server to jaksi nespravi, musel som si ruco vypitat ip lebo lease time by ubehol az bohvie kedy :roll:Citace:
Původně odeslal Vinc Black