Zajímalo by mě, proč zmizelo téma v Mimo míse Brněnský Animefest 2005. Bylo založeno cca před týdnem. Udělal jsem něco proti pravidlům při jeho založení?
Printable View
Zajímalo by mě, proč zmizelo téma v Mimo míse Brněnský Animefest 2005. Bylo založeno cca před týdnem. Udělal jsem něco proti pravidlům při jeho založení?
i kdyz nevim o co slao tak ...
Nazeřaditelnost témat je značně individuální a toto rozhodnutí je ponecháno na administrátorech/moderátorech.
Editovat/vymazat/zamknout příspěvek/celé téma, který je nezařaditelný/é je plně v kompetenci administrátorů/moderátorů a to bez jakýchkoliv dalších diskuzí.
neznamena to ze jsem to smazal ja .. :wink:
Hele, mě netočí že to bylo smazaný, ale bylo to téma, o kterém si myslím, že bylo plnohodnotné. Když tam někdo plácá pitomosti, tak se mu to zamkne, proto by mě zajímalo, proč někdo rovnou smazal tohle téma. Byla by snad i slušnost mi napsat osobku typu: SRY, tady to nemá co dělat ani zamčaný.
Kdyby to navíc bylo téma, které nikoho nezajímalo, tak taky držím hubu a krok, ale pár lidí tam chtělo přijít. Byl bych celkem rád, kdyby mi dotyčný mazatel napsal třeba i SZ proč to udělal. THX
no sice nevim o jake tema jde. ale myslim, ze se v brzku zacne rankovat :roll: :evil:
Mohli by ste uz konecne prestat diskutovat ohladom toho co sa v MISE MAZALO a co sa NEMAZALO.
Mate jednoznacne v pravidlach - co vypisal moderator a_WerOOn.
To kazdy tyzden sa najde niekto kto sa opyta preco sa nieco v MISE MAZALO?? Ak hej tak kazdy tyzden sa najde niekto kto dostane ban...alebo pekny rank.
Toto ma uz riadne vytaca teda... :evil:
a nebo se dockate toho ze se misa zrusi a bude po dotazech ..Citace:
Původně odeslal GABO
Hej asi by to bolo najlepsie...na akcie sa vytvori sekcia a bude po MIMO MISE...