Poradte pls jakou peknou decentni case s kvalitnim min400W zdrojem do 1500Kc (Midi)
Diky :-)
Printable View
Poradte pls jakou peknou decentni case s kvalitnim min400W zdrojem do 1500Kc (Midi)
Diky :-)
No myslím, že za těch 1500 koupíš, leda tak ten kvalitní zdroj...A co se týče kisny, tak každej má jinej vkus, takže prohlídni co nejvíc obrázků a jaká se ti bude líbit, tak tu ber...Ale stejně to v této ceně viidím na nějaký EuroCase....A taky bys mohl napsat na jakou sestavu ten zdroj bude... :wink:
No bude to Na A64 RX700 1disk 1mechanika.... MB fullATX
Prohlidl sem toho uz hodne moc, chci doporuceni a zkusenosti.... :wink:
Kvalitni zdroj bylo mysleno tak aby se hned nepo.... a by drzel napeti....
Nebylo mysleno Fortron, Enermax atd.... (mel sem to rozepsat. sry.)
No upřímně s tím zdrojem já fakt nevím, nic jinýho než si koupit rovnou kisnu s nějakým 350W EC mě nenapadá, těch 1500 je fakt málo... já sám mám EC zdroj a už šetřim na novej, už jen protože strašně řve a na 12V věvi má jen 10A... za ty prachy bych možná koupil nějakou kisnu tady v bazaru a za zbytek nějakej mírně lowendovj Forton...
zkus se kouknout po nakym levnym AOpenu, nekde sem cet ze v tom sou relativne dobry zdroje, nevim jak to je tedka, ale za optani nic nedas :-)
Dik kouknu se, ja sam mam Aopen BigTower a byl v nem puvodne Aopen350W(fortron)s 12cm fanem. Objednal sem od RC se 400W zdrojem, mel by pry byt ok.
jj Aopeny jsou dobre, mam dojem ze Maulovi taha 300vka A64ku.
mozna bych shanel jeteho chiefa i se zdrojem bys to za 1500 mohl splasit.